PDA

View Full Version : Vreau un bebe

fifi
04-18-2006, 04:37 PM
Salutare fetelor , imi doresc tare mult un copil astept de aproape un an si el se lasa asteptat :( ,am facut acum monitorizare,totu e ok si astept sa apara cele 2 liniute.cine trece prin aceeasi situatie si asteapta ca si mine?haideti sa ne sustinem moral :) Va pup

fifi
04-18-2006, 06:26 PM
Bravo Anasia ma bucur ptr tine .Sper sa am si eu norocul tau,sa fie cel mai frumos cadou de pasti.Sa dea Dumnezeu.

adaleea
04-19-2006, 10:00 AM
Fifi si eu astept cele doua liniute cam de 1 an. Dar eu am avut dereglari de ciclu si cu toate astea am ramas insarcinata cand ma asteptam mai putin si dupa 3 luni de absenta a ciclului. Din pacate sarcina s-a oprit din evolutie la 7 saptamani, m-a chiuretat si de atunci astept sa se intample minunea. Dar inca nu disper desi fac 30 de ani. Ma gandesc ca asa cum s-a intamplat prima data asa se va intampla exact cand ma astept mai putin. Si am speranta in Dumnezeu ca el aranjaza lucrurile cum crede de cuviinta. Te pup si doresc tuturor fetelor sa le aduca iepurasul doua liniute!

buffy_love
04-19-2006, 02:45 PM
Cu siguranta Dumnezeu le randuieste cum stie El mai bine, pt ca eu, cu o singura trompa si dupa vreo 13-14 ani de contraceptive, fara pauza, am ramas insarcinata la mai putin de 3 luni dupa ce nu am mai luat pastile.
Cu toate ca medicii, inclusin T ,i-au spus ca o sa dureze si va trebui tratament. Asa ca...fruntea sus fetelor si aveti speranta si credinta, indiferent de varsta.

fifi
04-19-2006, 04:44 PM
Aveti dreptate fetelor.sper sa ne fie bine si sa ne realizam visul cel mult astept.speranta moare ultima nu?cred ca pe la sfarsitul lunii aflu sa mi tineti pumni.va pup

Alma
04-20-2006, 11:41 AM
Si eu astept bebele de vreo 6 luni, luna asta mi-a intarziat o saptamana ciclul si am facut testul. Prima data mi-a aparut o liniuta, m-am enervat, l-am aruncat la cos, insa seara, cand am ajuns acasa l-am cautat in cos sa ma mai uit odata. Si surpriza...avea 2 liniute. Cu toate astea, a 2-a zi mi-a venit ciclul. Nu va spun ca toata noaptea n-am dormit de fericire si dezamagirea a fost cumplita. Probabil am avut vreo dereglare, pt. ca ciclul a tinut 2 zile si nu a fost abundent. Sper ca in curand sa am parte de o minune. E bine sa ne sustinem moral, putem trece mai usor peste perioada asta. Capul sus, fetelor! Dumnezeu are pentru fiecare planuri.

Lauriana
04-20-2006, 12:30 PM
Si eu sunt in aceasta situatie de aproape 4 ani.Sunt distrusa uneori dar ma tot gandesc ca in viata toate lucrurile se intampla cu un motiv.Totul este scris in cartea vietii si tine de rabdare si puterea de a depasii anumite incercari.Probabil abia atunci cand suntem cu adevarat pregatite D-zeu ne da ceea ce meritam.Eu iubesc copii si lucrez cu ei, insa cu siguranta ca al meu va fi cel mai iubit...In alta ordine de idei se poate ca de multe ori sa fie barbatii nostri cei cu probleme iar noi sa ne zbatem singure fara nici un rezultat.Pune-l si pe el sa faca investigatii intr-ucat o operatie sau boala din trecutul sau poate fi o cauza....de asemenea stresul, fumatul sau anticorpii, care impiedica fertilizarea.TREBUIE SA UMBLATI MULT, LA TOT FELUL DE LABORATOARE SI INVESTIGATII.oricum, curaj, speranta si incredere.

cici
04-27-2006, 12:33 PM
Dragelor mele nefericite (cred) ca mine, va rog mult sa ma ajutati, ma refer le cele din Bucuresti ca au posibilitatea de a se informa mai bine de centrele unde se poate face inseminare artificiala.
Am incercat de trei ori FIV, nereusit. Avind 42 ani, e recomandat o donatie de ovul. M-ar interesa si costul.

buffy_love
04-27-2006, 01:24 PM
Draga Cici, esti absolut convinsa ca ai facut toate analizele si esti ok din toate punctele de vedere?
Te intreb pt ca stiu pe cineva care a pierdut numeroase sarcini, a piedut si o FIV pana cand a descoperit ca avea psoriazis si din aceasta cauza pierdea sarcinile. E drept ca f putini s-ar gandi la asa ceva, dar dupa ce s-a tratat a ramas insarcinata natural si acum asteapta un bebe in mai putin de o luna.

cornelia
04-28-2006, 12:26 PM
Buna fetelor
M-am inscris de mai multa vreme pe acest site si am citit toate povestile voastre, insa nu v-am spus niciodata povestea mea. Si eu imi doresc cu disperare un bebelush si sper ca, mai devreme sau mai tarziu, el va aparea in viata noastra... In urma cu 1 an si 4 luni, am ajuns la urgenta din Spitalul Judetean Constanta cu un chist ovarian de 10 cm, spart. In urma operatiei, mi-au fost extirpate ovarul si trompa uterina de pe partea stanga. A urmat o perioada de refacere, timp in care, la recomandarea medicilor, am luat contraceptive. Dupa 6 luni de la operatie, am oprit administrarea ACO si in doar o luna am aflat ca am un alt chis, tot de 10 cm, pe celalt ovar. Am facut laparoscopie, la Elias, cu dr. Tutunaru, care, dupa operatie, mi-a spus ca trompa este infundata din uter, ca nu poate deveni permeabila nici cu HSG si-n nici alt mod si ca FIV este singura mea sansa . A mai trecut o luna si am ajuns din nou in Bucuresti, cu alt chist de 6 cm, pt ca m-am incapatanat sa nu mai iau ACO. Apoi, Tutunaru mi-a recomandat un medic homeopat sau sa incep din nou administrarea ACO, pt ca altfel ma voi opera la nesfarsit. Homeopatie mai facusem, insa nu a dat nici un rezultat... Am inceput sa iau din nou contraceptive, insa, in paralel, am urmat si un tratament naturist. Am mancat numai cruditati, iar anul acesta in ianuarie am luat decizia sa nu mai iau ACO cu orice risc. Surpriza a fost de proportii, caci chisturi nu au mai aparut. Trtamentul naturist si-a facut efectul: mi-a rezolvat problemele de sanatate, insa nu mi-a vindecat si sufletul. Speranta nu mi-am pierdut-o, probabil ca voi face FIV sau poate ingerasul meu va face sa se intample o minune... Oricum, speranta moare ultima si fiecare dintre noi trebuie sa fim optimiste, caci minunea va veni mai devreme sau mai tarziu... :)

Alma
04-28-2006, 01:53 PM
Imi pare rau Cornelia ca ai trecut prin asa ceva si noi nu putem decat sa te sustinem virtual. :) Daca te rogi in fiecare zi eu cred ca Dumnezeu iti va asculta dorinta si o va rezolva intr-un fel sau altul. Sa adopti un copil nu te-ai gandit? Si poate dupa aceea, cand nu vei mai fi stresata, se va intampla si minunea pe care o astepti. Majoritatea dintre noi care ne dorim un copil suntem stresate, iar lucrul asta nu e bun deloc. Noi suntem aici sa ne sprijinim una pe alta si sa ne ascultam povestile. Sfaturile sunt gratuite si din suflet asa ca impreuna rezolvam aproape orice. Doar incredere sa ai.

cornelia
04-28-2006, 07:48 PM
Ba da, m-am gandit si la adoptie, cum sa nu... ca sunt mii de copilasi care asteapta un camin cald. Dar probabil ca vom incerca mai intai FIV... apoi mai vedem. Si multumesc pentru incurajari. Imi dau seama ca si voi aveti multa, multa nevoie de asta si, asa cum am mai spus, speranta moare ultima. Nu? :)

briana
05-22-2006, 01:12 PM
Am intrat abia azi pe acest site si am citit cateva povesti, doamne, ce seamana cu a mea...
Incerc de aproape 2 ani sa aduc pe Thea sau pe Luca in familia mea, se pare ca de acolo de sus ingerasii inca nu considera ca e momentul
Am fost la un medic si am facut monitorizori si investigatii, stiti si voi cat sunt de scumpe si unele dureroase
Nu am trompele infundate, sunt ok dpdv al sanatatii, dar....nu am ovulatie, sotul meu are spermatozoizii sanatosi, cam batuti in cap, motiv pentru care am facut si niste tratamente ( o schema destul de complicata) iar eu am luat niste stimulatoare ...am avut ovulatie dar...
In mintea mea s-a cimentat o chestie cum ca datorita faptului ca m-am ingrasat ffff mult am probleme hormonale, motiv pentru care am intrerupt deocamdata tratamentul, am dat jos 13 kg, mai am de dat destule( zic eu ca sa arat asa cum vreau, dar asta este alta poveste)
Inca nu am ramas gravida, dar am sentimentul ca va fi bine, nu mai vreau sa ma gandesc de fiecare data cand facem dragoste ca trebuie sa se intample si nici sa o fac dupa calendar si ceas asa cum am facut-o pe perioada tratamentului
Am aflat de doctorul Tutunaru, am sunat chiar acum si mi s-a inchis de 4 ori telefonul , nu cred ca ma vor suna inapoi , sper sa dau de asistenta ce se ocupa de programari
Sincera sa fiu ma tem foarte tare de modalitatea de primire a medicului, pentru ca am mai avut nesansa sa dau de medici cu foarte multi pacienti care deja nu mai faceau meseria cu pasiune si rabdare ci era un fel de hai pe banda....
Sunt optimista, scriu povesti pentru copilul ce se va naste la un moment dat, am 31 de ani si daca pana la 33 nu raman gravida natural voi incerca cu insamantare artificiala, fertilizare in vitro si daca nu .....voi recurge la adoptii ,sotul meu este de acord.
O sa va citesc si o sa incerc sa adopt si un alt stil de viata ( alimentatie, detoxifiere, adica o sa tin cont de ce ati scris pe aici, cu plante, cu tratamente alternative etc)
Pentru celelalte viitoare mamici ( ca si mine) eu va tin pumnii si va doresc sa reusim impreuna
Multumesc pentru primire:)