PDA

View Full Version : Toxoplasmoza

Cassy
04-16-2006, 12:33 PM
Am 34 de ani, un baietel de 7 ani si sunt in 9 saptamani de sarcina cu cel de al doilea BB, in saptamana a 6 am facut toate analizele care mi-u iesit pefecte mai putin cele TOXO, avand un IgG pozitiv si IgM pozitv( 0,7). Aceste analize le-am facut la Medsana, si le-am refacut la CANTACUZINO si MATEI BALS unde a ramas IgG pozitiv dar IgM a fost in ambele locuri NEGTAIV. Sunt incontinuare exterm de speriata, gineoloaga mi-a dat preventiv Azitromicina , o cura de 3 saptamani si apoi sa repet testul Txo pentru a ma putea elibera de groaza prin care trec. Va rog sa imi dati un sfat. Nu as lua acest antibiotic pentru ca am doar 9 sapt si mi-e frica.

Danip
04-20-2006, 10:26 AM
Buna Cassy,
Si eu am facut analize la Cantacuzino si am incredere in ei, le-am facut in vreo 3 randuri, inainte de a ramane insarcinata si dupa.
In legatura cu antibioticul acela, nu stiu ce sa zic, si eu am luat antibiotice de cand am ramas insarcinata, recomandate de dr. meu.
Eu iti dau un sfat: avand in vedere ca domnul dr. T este disponibil telefonic, ii poti cere sfatul in acest fel, ii spui exact ce ne-ai spus si noua, nu se supara daca ii spui si ca medicul tau ginecolog ti-a prescris antibiotic.
Nr. de tel. il gasesti pe site-ul acesta, la contact, sigur stii, nu cel de programari. Si eu l-am sunat inainte de a fi insarcinata tot in legatura cu o analiza de genul asta.
Sper ca ti-am putut fi de folos,
Dani, 14 +