PDA

View Full Version : ce mai pot face?

Lauriana
04-10-2006, 08:31 PM
Buna, fetelor.Va scriu pt. ca sunt pur si simplu disperata.Nu reusesc si nici macar n-am avut vreo tentativa de sarcina de cand m-am casastorit.Adica de 4 ani ma chinui, psihic si sufleteste pt. ceea ce mi-as dori sa-mi umple viata sa ma faca cu adevarat fericita si anume un copilas.Nu stiu de ce trebuie sa mi se intample tocmai mie, avand in vedere ca in neamul meu toti au copii.Va dati seama ca zi de zi devin tot mai trista si mai stresata de acest gand....CAT SA MAI SUPORT?au trecut atatia ani si fara nici o speranta....am cheltuit o groaza de bani si tot degeaba.Poate exista intre voi mame care au trecut prin asa ceva,,,da-ti si mie sfaturi, idei de alternative ca nu mai stiu cum sa ma prezint in fata familiei si a cunoscutilor la aceasta intrebare?Totusi am 30 da ani si la varsta asta altii au deja 2 copii........Se pare ca nu mai stiu incotro sa o apuc pt. ca medicii cu cat sunt mai multi cu atat mai multe parere in contradictoriu.Exista cumva in farmacii in Romania ceva teste prin care ti se indica cand si daca esti la ovulatie?Parca am vazut la tv, insa nu mai retin.Sau vreun alt test de fertilitate?Am ajuns asa de stresata incat si ciclul mi s-a dereglat in acest an.AJUTATI-MA VA ROG CU SFATURI SAU SUGESTII.....macar astea mi-au mai ramas si incurajarile.Bafta si voua. :roll:

Laura
04-10-2006, 08:58 PM
Buna lauriana,
Si eu sunt in aceasi sitatie, de 10 ani sunt cu sotul meu... dar inca nu sunt disperata ( nu foarte mult)... In primul rind inca mai am speranta, in al II-lea rind poti apela la o donatie de ovul si in al III-lea rind poti infia... sunt atitia copii care au nevoie de dragoste... ( multe persoane au ramas insarcinate dupa ce au infiat deoarece au pierdut stresul).
In legatura cu predictoarele de fertilitate, parerea mea, e ca nu te ajuta foarte mul... cred ca cel mau bun e un microscop ( seamana cu un ruj) care detecteaza ovulatia cu ajutorul salivei ( Fertile Focus Saliva Ovulation Test, costa pe internet $24.95 +taxe de transport si cineva aici in America sa-l trimita). Cel mai bine e ca e refolosibil.
Il gasesti aici... si mai poti gasi si altele.
http://thefertilityshop.com/catalog/index.php?cPath=1_17
Test pentru fertilitate... cum stai cu Fsh-ul?
e un indicator al ovulatiei.... Cu cit mai ridicat, cu atit mai putine sanse sa ramii insarcinata.
Nu te mai stresa... stresul e cel mai mare dusman.
Du-te la mare amul acesta... marea ajuta la asta. Stai in apa si la soare si dupa aceia presteaza...
Esti tinara, eu am 32 de ani si um program aiurit (lucrez de noapte).
Bafta.
Laura :P

Alma
04-16-2006, 07:48 AM
Lauriana, dupa vizite la doctori si tot felul de tratamente, am hotarat sa adopt si alta cale. M-am dus la reflexoterapie. Daca gasesti un terapeut bun, du-te. In primul rand vei elimina stresul din viata ta si toate gandurile negre. O sa vezi ce bine te vei simti sufleteste. In acelasi timp fac un tratament pe care ti-l recomand cu caldura: ceai de napraznic, branca-ursului( dacxa nu suporti tinctura, ia pastile), mladite de zmeur. Acest tratament naturist este foarte bun pt. probleme de sterilitate si am citit in Formula As ca dupa 3 luni de cura cu ceai de napraznic, din 8 cupluri declarate infertile, toate cele 8 femei ramasesera insarcinate. Atentie insa. Daca reusesti sa ramai cu burtica mare :D intrerupi sedintele de reflexoterapie si tratamentul naturist. Tine-ma la curent. Te pup. Multa sanatate si nu-ti pierde speranta. Bebita vine cand vrea el, nu cand ni-l dorim noi.

dayana
01-15-2007, 01:30 AM
Lauriana, cum te simti acum?in ce stadiu esti cu obtinerea unui bebelus? As vrea sa mai stiu cate ceva despre tine. Mi te-ai lipit de suflet pt. ca gandeai exact ca si mine. Si eu am fost disperata intr-o zi... Nu pot sa zic ca mi-a trecut dar...sunt mai bine...
Astept sa povestim...