View Full Version : INTREBARE
ana-maria2
04-08-2006, 09:14 PM
A facut cineva laparoscopie la dl dr T? Ce ma sfatuiti sa-i cumpar, pentru ca am auzit ca bani nu primeste. Imi puteti trimite un PM.
Multumesc.
tanima_i2005
04-12-2006, 09:50 AM
Eu cred ca te poti revansa cumva la cabinet daca mai ai drumuri inainte, daca nu dupa. Ii dai mai mult decat face consultatia o data de doua ori. Stiu ca asa mai fac fetele care trebuie sa nasca: cu cateva saptamani inainte de nastere ii dau mai mult, astfel incat sa se adune o suma destul de mica dar semnificativa.
tanima
tanima_i2005
04-12-2006, 09:57 AM
Eu cred ca te poti revansa cumva la cabinet daca mai ai drumuri inainte, daca nu dupa. Ii dai mai mult decat face consultatia o data de doua ori. Stiu ca asa mai fac fetele care trebuie sa nasca: cu cateva saptamani inainte de nastere ii dau mai mult, astfel incat sa se adune o suma destul de mica dar semnificativa.
tanima
ana-maria2
04-12-2006, 11:59 AM
Problema e ca eu nu sunt din Bucuresti si singura daca cand ma voi vedea cu dumnealui va fi atunci , in ziua cand imi face laparoscopia. Eu am endometrioza si la sfarsit de luna vin la Bucuresti pentru operatie. Eu nu-l cunosc personal pe dl Dr. am vorbit doar la telefon.
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.