PDA

View Full Version : endometrioza

alina74
01-24-2005, 12:54 AM
Buna dimineata
Din cite vad ,este un forum f. agreat de cele cu probleme,fapt care ma face sa va scriu si eu .
In luna noiembrie 2004 am facut HSG,in urma caruia s-a constatat ca ambele trompe erau obstruate,cu indicatia de laparoscopie.
In decembrie 2004,am facut laparoscopie la clinica Bega dinTm , prof.dr.Munteanu, in urma careia am fost diagnosticata cu endometrioza(focare diseminate),iar tratamentul recomandat este dipherelyne,trei fiole timp de trei luni,costul fiind foarte ridicat (cca.7,5 mil/fiola).
Va rog a-mi transmite daca exista vreo varianta de procurare a acestui produs gratis sau alte variante.Dupa operatie ambele trompe sunt permeabile si as dori sa stiu daca exista vreo sansa de vindecare a acestei afectiuni in urma tratamentului si daca sunt sanse sa raman insarcinata pe cale naturala.Mentionez ca am avut o sarcina in 2001(cu acelasi partener)pe care am intrerupt-o la cerere.
Va multumesc anticipat ,iar in cazul ca veti avea nevoie de mai multe detalii,le pot furniza.Astept rasunsul dvs.

maya
01-25-2005, 05:29 PM
Din cate am observat, raspunsul ti l-a dat deja dl T la sectiunea intrebari :). Iti recomand sa-i faci o vizita, e un doctor f bun;).

Anca
03-17-2005, 10:25 AM
a facut cineva tratament pr endometrioza cu Cetrorelix?
cum v-ati simtit? si in ce consta?

alina
03-17-2005, 10:51 AM
Alina, pt intrebari adresate dr. Tutunaru, posteaza te rog la sectiunea de intrebari a site-ului.
Multa sanatate!

NLC
03-30-2005, 06:07 PM
Nu a facut nimeni tratament pentru endometrioza cu CETRORELIX? Ce am citit despre acest tratament mi-a ridicat cateva semne de intrebare. Mi-ar fi placut sa pot vorbi cu cineva mai experimentat in aceasta problema. :roll:

Anca
04-01-2005, 01:34 PM
NLC, ti-am trimis un PM

vorbim :glass

Cat
06-20-2005, 12:01 PM
Buna fetele,
sunt noua pe aici si am vazut ca s-a abordat problema endometriozei. dintre cele care ati avut pacatosenia asta de boala..cum v-ati tratat? am inteles ca exista tratament dar e vreo 5 milioane pe luna timp de 3 luni..alta solutie ar fi laparoscopia... please ziceti-mi si mie ca va fi totul bine. Dr. T ma incurajeaza..dar vroiam sa stiu cum ati trecut voi peste...pentru ca e destul de nasoala ca boala - cu durerile la menstra si la contact sexual...iar domnii cred ca suntem noi fandosite si avem fite de femei.... :( :roll:
are vre una dintre voi bebei? :)
10tx a lot

Anca
06-21-2005, 09:46 PM
cat ti-am trimis un pm

tinem legatura :P

AndreeaI
10-13-2005, 02:52 PM
Va rog spuneti-mi daca exista intre voi cineva care a fost diagnosticata cu endometrioza si a avut succes totusi la a avea un copil. Ce tratamente/interventii a facut? Multumesc,
Andreea

alinamihh
03-12-2006, 01:22 PM
A facut cineva tratament cu dypherelyne?
Cum reactioneaza organismul ?
Reactii adverse?
Multumesc

ana-maria2
03-30-2006, 09:45 PM
alina74: daca ai fost diagnosticata cu endometrioza si ai facut laparoscopie, nu ti-au fost indepartate celulele (cauterizate)? Ai mai aflat ceva intre timp despre diphereline?