PDA

View Full Version : amenoree primara

marcela
03-23-2006, 12:30 PM
buna fetelor,
Sint noua in "clanul" vostru,poate ma ajuta si pe mine cineva cu aceata amenoree primara.Nu am avut cm decit cu estrofem,am fsh 134,creau si eu un tratament de orice tip de orice natura pentru a avea si eu un bebe.
Va multumesc si astept.

adaleea
03-23-2006, 02:10 PM
Marcela bine ai venit! Dar medicul ce zice? Parerea mea e ca nu e cazul sa iei tratamente dupa ureche. Amenoreea asta e o treaba serioasa nu e gluma. Cel mai bine e sa consulti un meci specializat in probleme de infertiltate, chiar si un endocrinolog. N-ai ramas insarcinata niciodata? Iti doresc multa bafta!

marcela
03-23-2006, 07:49 PM
multumesc Adaleea de raspuns,dar sa stii ca eu sint in evidenta medicilor atit de ginecolog,cit si de endocrinolog.Tratamentul pe care il iau este prescris de ei doar nu credeai ca iau asa dupa capu meu.
Cit despre sarcina,nu nu am ramas niciodata

adaleea
03-24-2006, 02:49 PM
Marcela din ce oras esti? Si medicii ce zic despre probleme tale? Ce diagnostic ti-au pus? Eu de exemplu am ciclul neregulat, imi venea numai indus cu medicamente, iar anul trecut in iulie m-am dus iar la medic pt ca aveam o intarziere de 3 luni! Mi-a prescirs novynette 1 luna ca sa imi induca un ciclu si mi-a spus sa vin la control dupa 1 luna cand termin pastilele. M-am dus la control asa cum am stabilit, dar surpriza eram insarcinata in 4 saptamani. Din pacate sarcina a incetat din evolutie la 7 saptamani, m-am chiuretat si dupa chiuretaj mi se reglase ciclul la fix 28 de zile ceea ce pt mine era o minune. Acum iar s-a dereglat si nici n-am mai ramas. A fost prima sarcina din viata mea, dar nu incetez inca sa sper. Acum merg la homeopat sa vedem ce se rezolva. Iti doresc sa fie bine pt tine.

nicol
03-28-2006, 01:35 PM
Marcela ,nu vreau sa te demoralizez ,dar situatia ta nu e prea roza .De fapt e cam ca a mea ,eu am un fsh de 165 si mi s-a spus sa-mi iau gandul de la a avea copii .Un fsh asa mare e semn de rezerva ovariana nula ,singura solutie fiin fiv-ul cu ovule donate . :(

De ce zici amenoree primara ?Nu ai avut cm niciodata in viata ta ,fara pastile?
Eu am fost la o gramad de dr si toti mi-au zis acelasi lucru .Am tinut tratamente naturiste ,am incercat sa tin si tratament homeopatic la homeopata recomandata de dr T dar mi-a fost imposibil ,era mai rau ca inainte .Asa ca m-am cam impacat cu ideea ca nu voi avea copii mei niciodata .Asta este .asta nu inseamna ca tre sa faci ca mine ,sa renunti .eu iti doresc multa sanatate.

fifi
03-28-2006, 06:36 PM
Fetelor dc stie cineva cind este domnu doctor de garda va rog sa mi spuneti.merci anticipat