View Full Version : Buna mamicilor!
natalia
03-16-2006, 06:59 PM
Sunt o viitoare mamica in 5 saptamani, pacienta dr. T., la prima sarcina si am mari emotii. Din pacate am Rh-ul negativ si sotul pozitiv. Dl Dr. T.mi-a dat reteta traditionala pentru fixarea sarcinii, iar eu nu stiu ce sa fac. Nu prea asi vrea sa iau tratamentul cu toate ca am dureri de burtica si de mijloc, in schimb n-am nici o stare de greata, din punctul asta de vedere sunt o fericita :).Voi ce ma sfatuiti sa fac? Acest tratament da vreo reactie adversa, va e rau de la el? Apropo mai are cineva RH-ul negativ?
Va multumesc si va pup!
Doamne ajuta sa fie bine pt. noi toate!
Ilinca
03-16-2006, 07:09 PM
Welcome Natalia si felicitari!
Eu sunt in aceeasi situatie cu Rh-ul. I-am spus dr. T si mi-a spus ca urmeaza sa fac o analiza speciala pt. determinarea Rh-ului lui BB in sapt. 18. In functie de rezultatul acestei analize, voi face (sau nu) vaccinul special. In orice caz, problema cu Rh-ul nu mai este de fapt o problema in zilele noastre.
Cat despre greturi - stai linistita! Au tot timpul sa apara :lol:
natalia
03-16-2006, 07:19 PM
Welcome Natalia si felicitari!
:lol:
Tu urmezi un tratament pentru fixarea sarcinii?
Ilinca
03-16-2006, 09:14 PM
Nu, se pare ca nu a fost nevoie.
Dar banuiesc ca daca dr. T ti-a prescris acest tratament, probabil ca in cazul tau exista ceva suspiciuni. Deci sfatul meu este sa urmezi tratamentul, indiferent de eventualele "reactii adverse". Oricum, stari de rau vei avea in primul trimestru din cauza sarcinii.. sunt neplacute, dar sunt NORMALE. Eu una nu m-as risca sa nu urmez un tratament de fixare a sarcinii prescris de medic. De ce sa ajungi regreti prea tarziu??
Daca vrei info. mai pertinente despre tratamentul "minune" al dr. T, intra la subiectul urmator - "Burtici mici", unde sunt cateva fete care il urmeaza.
Bafta multa!
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.