PDA

View Full Version : Pregnyl 5000

Lauriana
03-03-2006, 07:48 PM
Nu stiu daca cunoasteti sau nu acest medicament prescris numai pentru cuplurile cu probleme de infertilitate si care se ia in mod constant 3-6 luni pt. cresterea nr. spermatozoizilor iar la femei pt. stimularea ovulatiei.Cert este ca noi ne-am cumparat acest tratament din Italia insa in doze mult prea mari.Daca doreste cineva sau este interesat de tratament sunt dispusa sa mai vand din doze la un pret acceptabil.Mentionez ca unitatile sunt de 5000 iar o cutie are 3 fiole+3 fiole de ser.Mai vorbim si sper ca cine a urmat deja acest tratament pana la capat sa ne impartaseasca si noua din experienta sa.V-am pupat.

Ariadna
03-04-2006, 05:14 PM
Mare grija cu pregnylul :? :? :? , la barbati se ia numai in cazul insuficientei (dovedite de analize) a hormonului LH, numai la recomandarea medicului... ca orice hormon, poate sa dauneze daca este luat de cine nu trebuie... La femei, se face o sigura doza de 5000 ui inainte cu 24-36 ore de ovulatie, dupa ce s-a vazut la eco faptul ca foliculul este matur ( adica are aprox.20 mm).

pclaudia
04-11-2006, 10:53 PM
buna, eu am auzit de acest medicament, mi-a fost recomandat de medic . eu trebuie sa i-au pregnil de 50 ui. daca corespunde cu ce ai tu, te rog sa ma contactezi la 0745574015 sau claudia_poputoaia@yahoo.com.multam!

pclaudia
04-11-2006, 10:54 PM
buna, eu am auzit de acest medicament, mi-a fost recomandat de medic . eu trebuie sa i-au pregnil de 50 ui. daca corespunde cu ce ai tu, te rog sa ma contactezi la 0745574015 sau claudia_poputoaia@yahoo.com. multam!

dayana
10-19-2006, 07:15 AM
Eu am luat pregnyl de mai multe ori. De trei ori de 5000. Adica intrei luni consecutiv inainyte cu o zi de ovulatie, in urma monitorizarii, bineinteles. Apoi am luat timp de doua saptamani, tot a doua zi, Pregnyl de 500. Si... tot nu am ramas insarcinata :( .
tinem legatura.

VeronicaFlorea
10-19-2006, 08:22 AM
Fetelor , eu am facut tratament cu pregnyl dupa ce am ramas insarcinata (mi-a dat dr.T) , pentru gravide se da reteta gratuita de la medicul de familie (eu n-am stiut prima data si pe primele fiole , 8 la numar am dat aproape 180 ron (1.800.000 vechi ) , dar apoi m-am interesat si mi l-a dat gratuit . Eu zic sa nu luati nimic fara prescriptia medicului, el stie cel mai bine ce va trebuie si cat va trebuie . Va doresc sa ramaneti insarcinate sa ne vedem la burtici mici sau mijlocii . Eu am pierdut o sarcina in ianuarie , in iunie am ramas din nou si dr.T mi-a dat acest tratament pentru sustinerea sarcinii . Acum sunt in 16 sapt si 5 zile . Va doresc tot binele din lume si tot ce va doriti sa vi se implineasca . Multi pupici.