PDA

View Full Version : laparoscopie

giorgi
03-02-2006, 12:25 AM
Buna,sint noua pe acest forum si va salut pe toate,am facut si eu o operatie de laparoscopie in luna septembrie 2005 la spitalul Giulesti cu dl prof.Marinescu,probabil ca ati auzit de el,dar nu am fost deloc multumita de el,dupa operatie nu mi-a dat nici un tratament,cu toate ca trebuia,am citit pe net si au trecut 6 luni de la operatie si nici un bebe nu a venit.Am inceput sa iau diane35 sa imi pun putin in repaus ovarele,eu am fost operata de endometrioza,mi-a gasit mici focare endometriozice pe ovare iar trompele bune,permeabile.Si-a facut si sotul meu spermograma,prima care si-a facut-o nu i-a iesit buna,cea din constanta,asa am ajuns la Bucurestisi la d-na dc. Cocei i-a iesit foarte buna,explicatia a fost ca dc. din constanta nu stiu sa aprecieze valorile.Am luat si branca ursului,dar am renuntat,sotul meu i-a in continuare....va pup si sa auzim de bine :lol:

scorpion30
03-02-2006, 06:56 PM
Hello,
Si eu am facut laparoscopia tot la Giulesti dar cu dr. Puia. Nici la mine nu s-a intamplat nimic, insa trebuie sa ma duc sa fac HSG....

giorgi
03-03-2006, 04:32 PM
Hello,
Si eu am facut laparoscopia tot la Giulesti dar cu dr. Puia. Nici la mine nu s-a intamplat nimic, insa trebuie sa ma duc sa fac HSG....

si eu am facut HSG la maternitatea Bucur ,mi-a iesit foarte buna,dupa cum am spus acum astept....as vrea sa stiu daca stie cineva, dupa laparoscopie ce tratament a urmat :lol: ....pupici,pa.

scorpion30
03-04-2006, 01:20 PM
astepti ce? ce se asteapta dupa hsg? eu dupa laparoscopie nu am urmat nici un fel de tratament..
cum e hsg? asa dureros cum se zice?

giorgi
03-05-2006, 04:38 PM
sa stii ca pe mine nu m-a durut deloc,chiar pe masa nu am simtit nimic,dar dupa 15 minute am simtit o usturime ,dar o durere suportabila...sa iti iei vata la tine....la mine nu a fost nevoie nici de internare,am plecat imediat de acolo........ce astept?un bebe.