PDA

View Full Version : raspuns intrebari postate pe site!!!

gia25
02-22-2006, 01:58 PM
stie cineva ce se intampla de nu mai raspunde nimeni la intrebarile formulate?

Laura
02-22-2006, 02:54 PM
Buna as dorii la fel ca tine sa stiu si eu ce se intimpla...

gia25
02-23-2006, 09:48 PM
deci m-am linistit putin, numai ca aveam o sit. mai critica iar timpul zboara! asta e!

gia25
02-26-2006, 06:19 AM
iti multumesc anasia pt. amabilitate, dar sa stii ca nu-mi permit sa deranjez omul, care e clar ca e destul de ocupat. marea problema e ca acest site sta pe loc-puternic si e pacat! se pare ca a mers super un an iar acum a fost lasat in paragina!!!

maya
02-27-2006, 12:07 PM
Stai linistita ca nu-l deranjezi deloc. Indiferent cat e de ocupat, in situatii critice, sigur te va ajuta.

gia25
04-03-2006, 11:43 AM
totusi, pana raspunde dl. dr. cred ca am sa nasc! daca nasc cu bine nu e nici o problema! se pare ca nu mai raspunde nimanui.stie cineva cam ce se intampla?

gia25
04-03-2006, 11:47 AM
e tragic, chiar deprimant, nici o noutate de luni de zile ope acest site! pacat!

MadaS
04-05-2006, 06:05 PM
Din pacate, era previzibil. Nici un ginecolog cu programul pe care il stiti toate(nasteri la orice ora din zi si din nopate, operatii, urgente, cabinet particular, deplasari afara, studiu) nu poate raspunde la toata tara on line.
Trist este ca fetele nu realizau cadoul primit, acela de a avea raspunsuri la intrebarile lor, uneori asa complicate, realizeaza numai cand li se ia ceva si sunt nemultumite
Era evident ca dupa 1 an de popularizare, cand toata populatia feminina a aflat de acest site, volumul de intrebari nu-i va mai permite unei persoane atat de ocupate sa tina pasul.

gia25
04-07-2006, 12:43 AM
Draga MadaS, sunt de acord cu tine in ceea ce priveste programul incarcat al d-lui dr, e foarte clar pt. toata lumea ca are lucruri mult mai importante de facut, decat a conversa cu toata tara on line. Totusi nu consideri ca e o chestie de principiu? notorietatea d-lui dr. in afara bucurestiului se datoreaza intr-o oarecare masura si acestui site, cel putin din pct.meu de vedere. Deci, cineva(un colaborator,un oarecare) ar trebuie sa le anunte si pe acele "nemultumite" de care vb tu si care au avut nesansa sa ramana insarcinate dupa un an de la inaugurarea site-lui, sa nu mai spere in zadara ca fraierele... ca vor fi bagate in seama. In fond cui si ce ai vrut tu sa transmiti prin mesajul tau? Ai vrut cumva sa-l asiguri pe dl dr. ca stim ca e foarte ocupat? Se poate presupune, la fel cum stim ca in caz de urgenta poate fi deranjat la tel.personal. Si cine ce cadou a primit fara a-l merita??? Fi mai concisa!!! Chiar nu am inteles, sunt cumva vinovata ca m-am adresta cu respect, ca am crezut si ca am sperat... Cam asta e!

adaleea
04-07-2006, 09:34 AM
Gia daca ai citit vreodata raspunsurile pe care l-a dat dl. doctor, a subliniat de fiecare data ca atunci cand e vorba de o urgenta se impune sa fie sunat, pentru ca rapsunsurile vin tarziu si de multe ori nu s mai poate face nimic. De fapt nemultumirea ta care? Ca site-ul e lasat in paragina? MadaS n-a facut decat sa dea o explicatie personala banuiesc. Nu stiu daca ar trebui sa fim chiar asa vehemente. Intr-adevar multe fete cautau explicatii in intrebarile pe care le puneau si asteptau cu infrigurare raspunsurile dlui.dr., dar nu stiu daca un raspuns postat pe un site poate rezolva problemele oricareia dintre noi.De multe ori, practic se dorea on consultatie on line ca sa zic asa, dar parerea mea ca astfel de consultatii n-au nici o valoare. Asa ca nu e cazul sa creem animozitati. Asta cel putine parerea mea.

gia25
04-08-2006, 08:51 AM
draga adaleea, daca ai fi citit mesajele mele anterioare nu ai mai fi repetat si tu la nesfarsit ceea ceea ce chiar si eu am mentionat. In ceea ce priveste crearea animozitatilor faci confuzii, nu eu sunt persoana care le-a initiat! daca mai ai si alte sfaturi sau vesti de bun augur sunt disponibila.