View Full Version : tarife cabinet dr. Tutunaru
marair
02-03-2006, 11:25 AM
Fiti dragute, fetelor si spuneti-mi (scrieti-mi), cine stie, care sunt tarifele la cab.dr. Tutunaru.Cat e o consultatie? Cat este o echografie? si alte tarife daca stiti...
Multumesc mult!
VeronicaFlorea
02-03-2006, 04:24 PM
Eu nu am fost la cabinetul lui particular . Nici nu stiu daca exista si nu sunt doar fabulatii , nimeni nu da un raspuns concret, unde e, cum e ? Am fost in schimb la spital la Elias de mai multe ori .Prima data am platit doar ecografia trans-vaginala , doar atat (consultatie nu am platit ), iar de celelalte dati cand am fost nu am platit nimic.
marair
02-06-2006, 07:57 AM
stiu sigur ca are cabinet, deoarece cand l-am rugat sa ma consulte mi-a dat un nr. de tel pentru a stabili o consultatie.am sunat si m-am programat la o domnisoara, care mi-a dat adresa cabinetului, undeva pe langa stadiuonul 23 august.de preturi nu stiu si vad ca nimeni nu spune nimic.
marair
02-06-2006, 08:00 AM
ai platit ecografia trensvaginala? cat? eu am fost operata de el in vara si inainte de operatii mi-a facut si acest gen de ecografie, dar nu i-am platit nimic.Domnule, ce jenant este, intinzi plicul, el nu-l vrea....
Acum o sa scap de stresul asta, dar ma streseaza pretul la cabinet...
VeronicaFlorea
02-06-2006, 09:26 AM
Am platit 300.000 prima data , apoi mi-a mai facut dous eco.trans-vaginale - la alte consultatii si n-am mai platit nimic.Ai fost la cabinetul particular ? Unde e exact ?
marair
02-06-2006, 11:59 AM
nu am fsot inca.m-am programat pe data de 17 febr.aveam nevoie de ceva informatii referitoare la tarifele de la cabinet, ca in spital nu mi se pare chiar asa de atent...
marair
02-06-2006, 12:02 PM
cum i-ai dat banii? ti i-a cerut? ti-a zis ca ecografia costa atat? dar cand ai vrut sa-i dai bani si el nu a vrut ce s-a intamplat? mi-e jena de astfel de situatii.
AndreeaI
02-06-2006, 02:46 PM
tarifele sunt puse pe usa cabinetului.
monitorizarea ovulatiei - 1 milion.
consultatia - 500.000
cristi
02-06-2006, 03:41 PM
1 milion fiecare echo pentru monitorizare sau o serie de 2 - 3?
VeronicaFlorea
02-07-2006, 08:23 AM
Andreea , care cabinet (ai zis tarifele sunt pe usa cabinetului )? Cel de la Elias sau cel privat ?Daca-i cel privat , unde este?
AndreeaI
02-07-2006, 10:34 AM
1 milion - pentru monitorizarea pe o luna (adica 2-3 echografii succesive).
pret la cabinetul particular.
este pe Stada Maior Coravu, in blocurile vechi de 2 etaje, la parter, nu mai stiu exact numarul, dar sunati la programari la nr de pe site si asistenta va va spune exact adresa. tot trebuie sa va programati - atunci intrebati si de adresa. e exact vis-a-vis de parc.
numai bine!
marair
02-07-2006, 11:26 AM
Ma bucur ca in sfarsit am aflat ceva tarife.Multumesc!
Cat despre monitorizare, dnul dr. spunea ca aceasta se face din doua in doua zile in apropierea ovulatiei.sa inteleg ca intra mai multe eco pe tariful de un mil?Mai e o problema:cea cu programarea.Trebuie sa te programezi cu aprox doua sapt inainte ca sa faci un consult si nu stii cand ti se face monitorizarea, e cam greu sa gasesti liber din doua in doua zile, ma intelegeti?
marair
02-07-2006, 11:28 AM
Stie cineva ce alte analize se mai fac la cabinetul privat? si cam cat costa?
VeronicaFlorea
02-07-2006, 01:32 PM
Marair , mie mi-a luat 300.000 la Elias , la prima vizita (prima ecografie).
Am dus mana la geanta sa-i dau ceva si mi-a zis ca la el nu merge asa, sa merg la asistenta sa-mi dea un bonulet sa platesc la casierie. Asta-i tot . Toata lumea care era la el il lauda ca nu vrea bani . Care-i problema ? Nu putem sa ne obisnuim cu ideea ca mai exista si doctori adevarati care au depus un juramant si-l respecta ? Isi face meseria cu dragoste si pentru asta il apreciaza multa lume .
alinamihh
03-12-2006, 01:19 PM
Tarifele practicate de dr Tutunaru sunt ok (chiar mici comparativ cu cele ale altor dr 0
Consultatie si eco vaginal 800.000 lei (la cabinetul particular _Str Maior Coravu nr?? bl F)
Si dr e super vb cu tine si iti explica tot
:D
ALICE_ALICE
06-02-2006, 02:16 PM
Laudati dr. T ca este bun sau numai pt. ai face reclama ????????
laura69silk
06-02-2006, 02:32 PM
Draga Alice - esti nou inscrisa pe forum, dupa cum am vazut, dar cred ca ai totusi o abordare usor agresiva - "este chiar bun d-nul doctor dupa cum il laudati sau doar ii faceti reclama?"
Te rog din suflet sa nu te superi pe mine !!! :oops:
Personal, nu il cunosc inca pe d-nul doctor - am descoperit acest site de cca. 3 luni si nu m-am lasat pana ce nu am citit toata sectiunea "intrebari", "feedback", "forum", precum si informatiile medicale. Nu am putut decat sa ma inclin cu consideratie in fata muncii, care sta in spatele acestui site, si a "omului" Dan Tutunaru ! Daca vei citi cu atentie aceste pagini vei afla povesti cutremuratoare, emotionante, finalizate intr-un mod fericit, dar si povesti nefericite, disperate, si totusi pline de speranta. Ia-ti inima in dinti, fa o programare si dupa aceea, asteptam sa ne impartasesti opinia ta, vis-a-vis de medicul si omul, Dan Tutunaru. Acelasi lucru il voi face si eu.
Te pup, Laura
madau
06-21-2006, 03:08 PM
Din cate stiu e in ultimul timp a fost foaarrttee ocupat, plecat din tara, etc. Banuiesc ca asta e problema...lipsa de timp. :(
buffy_love
06-30-2006, 10:08 AM
Draga Casandra, daca mergi pt laparoscopie cred ca te vei caza direct la Elias. :) Daca mai vine cineva cu tine..e alta poveste. Eu una insa nu cunosc nici un hotel in zona. Si oricum cele de acolo sunt scumpe.
culea.raluca
07-25-2006, 05:22 PM
cassandra, ce ai facut? cand ai laparoscopia? sau ai avut-o deja? pe langa elias sigur e un hotel, dar e de 3 stele... a fost sotul meu cazat acolo, dar de catre serviciu. nu stie cat e camera, dar crede ca scump. insa e la 5 minute de elias. bafta multa la laparoscopie. daca ar fi trebuit sa fac vreodata vreo astfel de interventie, numai cu Tutunaru as fi avut curaj s-o fac. deci esti pe maini bune! ;)
ana-maria2
08-14-2006, 06:51 PM
al meu sot , saracul, a dormit trei zile in masina, iar dimineata la prima ora era la mine....asa ca... e o alternativa... :wink:
ana-maria2
08-14-2006, 06:51 PM
al meu sot , saracul, a dormit trei zile in masina, iar dimineata la prima ora era la mine....asa ca... e o alternativa... :wink:
ana-maria2
08-14-2006, 06:52 PM
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.