View Full Version : Parere
marair
02-03-2006, 11:04 AM
Buna dimineata!
Iertati-mi emotiile, ca sunt foarte noua pe aici.
Se pare ca am ceva probleme si de aceea am apelat la Dr. Tutunaru pentru o programare.
am discutat un pic despre problema mea(progesteron si LH scazut, so no ovulation) si mi se pare ca e un pic cam dur.Voi ce ziceti?
Nicoleta
02-04-2006, 05:43 PM
Dur :shock: Numai dur nu auzisem ca este ;what Sau s-o fi facut dur intre timp?! Cine stie?!
Acum, serios vorbind...De ce ti s-a parut dur? Sau mai bine zis, in ce sens, vorba Aurei...In general, este un tip destul de deschis, flexibil, prietenos, "cald" :mrgreen:
marair
02-06-2006, 07:53 AM
trebuie sa fac lucrurile exact asa cum vrea el.E un mic D-zeu si se simte asa. i-m sugerat sa fac ceva analize inainte de a-l vedea la cabinet, pentru ca timpul trece si eu am nevoie de raspunsuri cat mai repede, iar raspunsul a fost ca el nu luceaza asa...lucreaza dupa regulile lui...in fine, o sa ved ce se va intampla la consult
Nicoleta
02-06-2006, 07:35 PM
Mda, nu agreeza metoda de lucru "prin telefon"...Si cand iti spune sa faci ceva, chiar are pretentia sa faci cum ti-a spus...Deh! Tocmai...nu e Dzeu! Este om, are si el orgoliile lui, slabiciunile lui, etc!
ukiuki
02-06-2006, 07:44 PM
Buna!
Mara-ir, ca nu stiu cum te cheama de fapt, :wink:
eu zic sa te linistesti, sa faci ce zice dr, ca dupa ce il vei cunoaste mai bine, ti se va parea chiar simpatic (de fapt asa si e) :oops:
cat despre profesionalism, noi, ca si paciente ale lui, nu ne-am indoit niciodata 8)
e normal sa nu te poata sfatui prin telefon, ca nu stie prea bine despre ce e vorba...
bafta, sa ne spui cum a fost! e un om tare bun, corect, prietenos! numa sa nu-l prinzi pe fuga, la vreo nastere ceva... :? , ca pe urma tragi alte concluzii.
bey Nicoletutza, merit o bere, da? 8) :wink: :D
marair
02-07-2006, 11:37 AM
Eu sunt Irina, incantata de cunostinta!
Multumesc pentru sfaturi!O sa vad cum e treaba la consult!Mi-am pus atatea sperante in acest doctor si atat o sa-l bat la cap....
Are rabdare sa-i povestesc ce am, ca dureaza....
si apoi mi-am facut o lista cu 10 intrebari pana in prezent, iar consultul e programat pentru vinerea viitoare...
cristinamh
02-09-2006, 03:19 PM
ah, dur.... :lol: mi-a placut cum suna
din experienta ca "pacienta", iti pot spune ca-l deranjeaza destul de tare sa nu intrebi atunci ce ai de intrebat. nu sa pleci sa sa-i pui apoi la indoiala deciziile.
si, daca iti zice sa faci ceva, se presupune ca ai si facut. cum altfel sa poata urma schema pe care o aplica...??
sa se creada dumnezeu.. nu cred, a spus-o de mai multe ori (vezi la sectiunea de intrebari de pe site, nu aici pe forum), ca nu este dumnezeu, are doar niste scheme, care, in cea mai mare parte a cazurilor, dau rezultate. uite aici un citat din raspunsurile dansului... extras dintr-un context legat de schemele pe care le aplica : "mai vreau sa intelegi ca nu sunt Dumnezeu, in consecinta nu pot garanta un success de 100%. "
ps: f buna listuta cu intrebari, numai vezi sa nu uiti de ea din cauza emotiilor!!!
multa bafta, si rezolvare rapida la tot ce te framanta!
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.