PDA

View Full Version : Mamicile si bebelusii anului 2005 [si nu numai...]

Nicoleta
01-08-2005, 02:39 PM
IATA SI PRIMA MAMICA DE 2005 DE PE ACEST SITE !!!!!! EA SI BEBELUSA EI, M-AU DETERMINAT SA DESCHID ACEST NOU TOPIC, UNDE LE ASTEPTAM SI PE CELELALTE MAMICI SI PE CEILALTI BEBELUSI DE 2005 !!!!!

FELICITARI, LETA :!: :!: :!:
SA ITI TRAIASCA BEBELUSA ANDREEA, SA FIE CUMINTE SI MANCACIOASA, FRUMOASA SI DESTEAPTA :!: :!: :!:

NICOLETA

Leta
01-10-2005, 10:09 PM
Multumesc mult, Nicoleta

Chiar ma pregateam sa deschid un subiect cu mamici pe acest forum.
Astept sa mi se alature si alte fete. Eu am deja experienta - sint mamica de 3 zile :wink:

Nicoleta
01-10-2005, 10:30 PM
Bine-ai revenit, Leta!!!!!!
Cum te simti ca mamica? Ce iti face bebelusa?

Nicoleta

cristina
01-19-2005, 04:47 PM
felicitari, leta!!! cred ca esti tare ocupata, dar noi asteptam povestirile tale... 8) cum a fost, cum este...

Leta
01-26-2005, 01:51 PM
Buna, fetelor,

Revin si eu dupa ceva vreme - recunosc, am mai fost pe net, dar am intrat pe un site unde sint mai multe mamici, in ideea de a afla mai multe de acolo.
Cu alte cuvinte - abia astept sa deveniti si voi mamici, sa discutam despre lapte praf, colici, pampers si nopti nedormite :)

Dar sa va povestesc cum am "petrecut" eu ziua in care a venit pe lume fetita mea.

Dupa ce m-am internat si m-am echipat corespunzator, am intrat la monitorizare, in camera de travaliu. Imi imaginam sala de travaliu ca pe o camera de tortura, in care femeile stau si tipa. Nu e chiar asa, este un salon obisnuit, cu trei paturi si un aparat care, aplicat pe burtica, urmareste bataile inimii bebelusului si intensitatea contractiilor.
Ei bine, imediat dupa internare aveam dilatatie 2, monitorizarea arata contractii foarte puternice, durerile erau suportabile si am fost trimisa sa ma plimb pentru a grabi “procesul”. Pe la ora 11, una din moase mi-a zis “dupa cum arata contractiile, la 14.00 ai deja copilul in brate”. Am plecat la plimbare pe holuri impreuna cu sotul si o prietena, mi se facuse o foame teribila si abia asteptam sa nasc ca sa pot minca  :lol:
Dar s-a facut ora 13, apoi 14, apoi 15 si nu numai ca n-am nascut, dar si durerile erau la fel de mici, suportabile, iar dilatatia ramasese la 2. Moasa si-a schimbat “predictia” – nasti diseara pe la 10. Mi-a mai facut rezidenta dlui dr. un control, apoi m-au pus iarasi la monitorizare, apoi iar plimbare.

Incepusem sa ma plictisesc si, desi aparatul de monitorizare arata contractii f. puternice, durerile mele erau minime si ma intrebam daca se vor inteti vreodata. Pe la 17.00 a terminat dr. o cezariana si ne-a chemat (mai avea o pacienta in travaliu) la control. Cred ca de frica :twisted: , imediat dupa control am simtit niste dureri cumplite de mijloc si abia atunci am realizat cu adevarat ca ..urmeaza sa nasc. Dupa doar trei astfel de contractii s-au fisurat membranele. A intrat sotul la mine pentru 5 minute, ma tinea de mina si eu il « capsam » cu unghiile. Mi-au facut o injectie si mi-au amortit miinile, dar durerile erau din ce in ce mai puternice, iar eu am un prost management al durerii...asa ca am inceput sa ...cam tzip, cerind disperata epidurala. Mi-au zis moasele ca nu mi se poate face anestezie pina nu ajung la dilatatie 4 si asta se va intimpla probabil intr-o ora si jumatate. Le-am zis ca eu nu mai rezist o ora si jumatate; dupa 20 de minute mi-a facut iar un control dra Dana (rezidenta) si a zis “oho, deja are 4 si ceva, poate sa ii faca anestezia”.

Niciodata nu m-am bucurat mai tare ca vad pe cineva decit m-am bucurat la vederea anestezistului :D . “Montarea” cateterului nu doare absolut deloc, iar beneficiile sint imense. Inchin un pahar in cinstea celui care a inventat epidurala!
Durerile au cedat, am ramas cu moasa care imi spunea cind sa imping. Ideea este ca ramii in sala de travaliu pina cind copilul este aproape cu capul afara.

Pe la 18.40 m-au dus in sala de nasteri, m-au urcat pe masa si l-au chemat pe dr. Tutunaru. A intrat foarte relaxat, s-a uitat putin si a zis « aaaa, pai de ce m-ati chemat, ca mai aveam timp sa vad o pacienta », moment in care eu m-am gindit ca mai am de asteptat si ma vor duce inapoi in sala de travaliu. Dar n-a fost asa – mi-a facut epiziotomia (evident nu am simtit nimic), sala s-a umplut (medicul, doi rezidenti, doua moase, citeva asistente, anestezistul, doua dr. de la neonatologie) – parca era un party! Moasele imi spuneau cind sa imping, iar eu, cumintica, impingeam. La 18.50, adica la doar 10 minute dupa ce m-am suit pe masa, am simtit cum burtica “pleaca la plimbare” si am auzit un plinset de copil. Fetitza mea se nascuse  :D . Neo-natoloaga a luat-o in brate si atunci am vazut-o si m-am speriat – era vinata. In sala se facuse brusc liniste. Eu m-am speriat si am intrebat ce e cu copilul, de ce e vinat. Cineva mi-a zis “copilul e bine, n-are nimic”. Dr. Tutunaru a zis: “Sa imi spuneti cit cintareste copilul”. M-am gindit disperata ca poate e prea mic, poate ca inca nu e total format, o avea 1 kg si de asta e si vinat. Am intrebat din nou ce e in neregula cu copilul. Am auzit-o pe rezidenta spunind incet catre doctor “circulara” si “e minutza?” iar eu m-am gindit “Doamne, sa vezi ca i s-a smuls o minutza, i-a ramas minutza inauntru!”
Chiar atunci mi-a pus neonatoloaga fetita pe piept si mi-a zis s-o pup. Era deja rozalie, era infasata si plingea. M-am linistit, copilul era bine. Atunci ce se intimplase ? Brusc, dr. a tras aer in piept si a zis “Mda, sa ne apucam de treaba”. Si a inceput sa coasa. Si cosea, cosea si, incet – incet am inceput sa vorbim si am inteles ce se petrecuse...Fetita a iesit cu mina la cap si, in drumul ei spre afara...mi-a produs o mare gaura in fizic  :roll: Si a avut si cordonul in jurul gitului si 3,250 kg (ne asteptam la mai putin) .
In ziua aceea nu facusem nici o ecografia, ultima era facuta cu o saptamina in urma si atunci nu avea cordonul la git, nu avea mina la cap si cintarea 2,8 kg...
Cu alte cuvinte, fetitza mi-a facut o mare surpriza, s-a razbunat pentru tot ceea ce i-am facut eu ei in timpul sarcinii (am avut o sarcina grea d.p.d.v. pshic, am plins foarte-foarte mult si daca nu ma sprijineau sotul si dr. Tutunaru nu stiu cum ajungeam la capat...).

Revenind...a crosetat dr. la mine cam 2 ore.

In acest timp sotul si galeria (prietenii) asteptau pe hol. La fel si vreo 40 de paciente – il asteptau pe dr.. Rezidentul a iesit si le-a spus pacientelor ca dr. tutunaru are o urgenta si mai intirzie; sotul meu s-a speriat, dar l-a linistit rezidentul.
In cele din urma, a aflat de la una din moase ca fetita noastra s-a nascut :D
Dupa ce am fost repusa in uz (dr. a zis chiar ca m-a facut mai „beton“ ca inainte, asa sint sigura ca n-o sa ma divorteze sotul  8) ), m-au transferat intr-un alt salon unde am stat vreo 4 ore; acolo trebuie sa te freci pe burtica cit mai mult, sa ajuti uterul sa se retraga. Ma gindeam ca pot minca, dar imi disparuse foamea . In schimb am baut foarte multa apa. A venit si sotul acolo, apoi s-a dus la bebelusi, a vazut-o pe papusa, i-a facut poze si a venit inapoi la mine sa mi le arate.

Pe la 1 noaptea m-au dus in salon; n-am reusit sa dorm deloc, desi nu ma durea nimic. La 5 ne-au adus termometre, la 5.30 am fost la pansat iar la 6 mi-au adus puiul la alaptat. Nu prea aveam lapte, cel putin nu suficient pentru pofta ei de mincare. Dar m-a fascinat tenacitatea cu care cauta sa manince...Au niste instincte incredibile...Avea o fetisoara micuta, ochisorii mici si inchisi, in schimb gura era maaaare-maaaaaare si cerea papa cu atita hotarire! Nu avea decit 10 ore de viata.

Una peste alta m-am ridicat imediat din pat si m-am miscat mai bine decit colegele mele de salon care aveau epiziotomie simpla. Nu am avut dureri, singura senzatie pe care am incercat-o a fost ca “ma tine” cusatura. Iar per total, in afara celor 20 de minute in care am avut contractii foarte puternice, totul a fost perfect suportabil si va recomand din inima nasterea cu epidurala si epiziotomie.

Leta
01-26-2005, 01:54 PM
Rog moderatorii (sau adminul) sa deschida in prima pagina un topic intitulat Mamici (pe linga "infertilitate" si "sarcina"), pentru ca, in cele din urma, si fetele de la Infertilitate si cele de la Sarcina vor ajunge ... mamici.

Multumesc,
Leta (deja mamica)

mirelas
01-26-2005, 07:27 PM
felicitari leta! foarte frumos ai povestit! sa ai o familie fericita!! :)

si sper si eu ca intr-o buna zi sa postez aici o poveste a nasterii...tot cu dr Tutunaru

Nicoleta
01-26-2005, 10:18 PM
Inca o data, felicitari si...multumim pentru poveste...
Dupa ce imi voi tine puiutul in brate, probabil...voi avea si eu multe de povestit...

Nicoleta

cristina
01-27-2005, 10:32 AM
multumim mult ca ne-ai povestit despre nasterea ta.
sa intelegem si ca recomanzi spit elias si pe dr T?
felicitari si sa te bucuri de copilas!

monikara
01-27-2005, 11:48 AM
O poveste de vis. Felicitari si sa fiti fericiti si sanatosi toti trei !!!
Dupa ce am citit povestea ta nu mai imi e asa frica de nastere.

aura
01-27-2005, 05:14 PM
e bine ca ne mai spune si noua cineva cum este, si eu credeam ca sala de travaliu e o camera mare si infioratoare.felicitari leta, sa-ti traiasca!

Leta
01-27-2005, 05:47 PM
Va multumesc frumos pentru urari. Daca vreti sa ma mai intrebati lucruri, nu ezitati s-o faceti. Asa o sa ma simt si eu utila pe-aici :)
Chiar sint singura (deja) mamica de pe acest forum?

Nicoleta
01-27-2005, 07:37 PM
Leta, epidurala aceea chiar face minuni?! Eu sunt in faza in care ma cred viteaza tare...nici nu ma gandesc la epidurala...

Nicoleta

danamaftei
01-28-2005, 10:49 AM
TOACMAI AM PICAT SI EU PE AICI . :shock:
Am nevoie disperata de orice informatie utila despre dr. Tutunaru , Elias, preturi , succese obtinute , adresa, telefon , etc.
Ma intereseaza in mod special cum sunt tratate pacientele si cam cat ar costa o inseminare la dr. Tutunaru ?
.
va pup pe toate si nu ma uitati

Nicoleta
01-28-2005, 08:23 PM
Dana, pari foarte agitata :shock:
Linisteste-te un pic, cotrobaie cu atentie in fiecare coltisor al acestui site si vei descoperi tot ce vrei sa stii, inclusiv numarul de telefon al Doctorului-Minune (chiar pe pe prima pagina sau daca apesi pe "contact").

Pupici,
Nicoleta

Nicoleta
02-01-2005, 08:20 PM
Leta, eu te asteptam sa votezi :( :( :(

Nicoleta

Nicoleta
02-01-2005, 08:23 PM
:(

Nicoleta

Leta
02-02-2005, 02:07 PM
Nicoleta, ...ma abtin de la vot. Si asta nu din cauza nasterii in sine, ci din niste considerente personale.

Din punct de vedere medical, sarcina a fost ok, am avut mici probleme la inceput, dar m-a "reparat" dr. Tutunaru. Insa una peste alta, mie nu prea mi-a priit aceasta sarcina.
Abia am asteptat momentul nasterii...ca sa scap de starea execrabila pe care am avut-o in timpul sarcinii.
:cry: Din pacate n-am scapat...

Nicoleta
02-02-2005, 10:03 PM
Leta, esti asa misterioasa!
Nu pot sa-mi imaginez ce s-ar fi putut intampla atat de neplacut, incat sarcina aceasta sa nu-ti fi priit!
Eu sunt in al noualea cer! Sunt asa fericita, incat uneori ma intreb daca nu cumva sunt anormala! Si-apoi, sper sa nu-mi ascunzi nimic legat de nastere, ca dupa ce trec de...ea...o incurci :x
Si..stai linistita! Tie poate iti va prii urmatoarea sarcina !

Cum te descurci cu bebelusa ta? Te-ai obisnuit cu statutul de mamica?

Nicoleta :D si bebelusa

Leta
02-02-2005, 11:17 PM
Misterul se cheama...depresie :cry: :cry: :cry:

Nicoleta
02-03-2005, 07:30 PM
Leta, si nimic si nimeni nu poate sa te scoata din starea aceasta?

O muzica buna, o plimbare, o floare, un cadou, un zambet, chiar nimic? Este imposibil sa nu gasesti o bucurie in ceva ce te inconjoara sau in cineva care este langa tine !!!!!!! Eu chiar refuz sa cred asta...nici macar faptul ca ai o minune mica nu te bucura?

Eu de exemplu ma bucur atunci cand am timp liber, cand vad un film, cand citesc ceva, cand daruiesc, cand vad un copil, cand ies cu prietenii, cand intalnesc persoane speciale, cand vad ochii celui de langa mine stralucind, cand pot ajuta batranica din coltul strazii, cand cel de langa mine imi acorda si mie o parte din timpul lui pretios.Da...toate aceste lucruri marunte, pamantesti pe mine ma bucura, imi creeaza o anumita stare...dar cel mai mult ma bucur pentru ca astept o minune!!!!

Nicoleta :lol: si bebelusa

Leta
02-05-2005, 01:03 AM
Mmmm, imi place partea cu cadoul.
Da' nu-mi face nimeni nici un cadou - acum toate cadorile sint pentru omuletul mic din patut :lol:

Lasind gluma la o parte, starea aceasta este temeinic legata de mica minune. A aparut cind mica minune avea cam 16-17 saptamini "in utero".
Pina atunci...nu exista pe lume om mai echilibrat ca mine :wink:

Dar si-a bagat cineva (:twisted: ) coada, si m-a transformat din :D in :cry: ...

Leta
02-05-2005, 01:15 AM
Oricum, sa fim sanatosi

:)

Nicoleta
02-05-2005, 06:04 AM
Cadou pentru Leta

:D :lol: :D :lol: :D :lol: :D :lol: :D :lol:

Primul pas:"Fa-ti timp sa zambesti!"

Leta
02-05-2005, 06:18 PM
Nicoleta, merci mult pentru cadou. :D
E frumos ca se gindeste cineva si la mine.

Da' sa stii ca nu lipsa timpului ma impiedica sa zimbesc.
Slava Domnului, bb e cuminte, nu ma tine asa de ocupata :)

Am fost joi la pediatru cu bb - a luat 1,1 kg de la iesirea din spital (adica in 25 de zile) si s-a lungit cu 4 cm.

Cred ca de saptamina viitoare ma intorc la serviciu.
Eu oricum am lucrat si pina acum de-acasa, cu bb linga mine. Da' e foarte cuminte, ma ajuta si mama, lapte nu mai am :( ...

Nicoleta
02-05-2005, 06:23 PM
Leta, ma bucur ca micuta ta evolueaza asa cum trebuie! Felicitari si pentru "ajutoarele" pe care le ai! De ce nu mai ai laptic? Nu ai putut face nimic pentru asta?

Nicoleta
02-05-2005, 06:24 PM
Leta, ma bucur ca micuta ta evolueaza asa cum trebuie! Felicitari si pentru "ajutoarele" pe care le ai! De ce nu mai ai laptic? Nu ai putut face nimic pentru asta?

Leta
02-05-2005, 06:32 PM
Nu stiu de ce nu mai am.
Se pare ca faptul ca am alimentat-o mixt a dus la pierderea lui.
Dar nu puteam s-o las sa moara de foame; papa de la mine si cite o ora, iar la 20 de minute dupa ce minca plingea din nou de foame...

Am baut o gramada de ceaiuri (fenicul, anason, chimen), alte lichide, am mincat supe, iaurt etc., dar "productia" mea era insuficienta. Asa ca i-am dat si lapte praf in completare, iar eu am din ce in ce mai putin... Cu ajutorul unei pompite am recolatat azi doar 20 ml...Pai moare copilul prin inanitzie... O sa i-l dau si pe asta, ii dau tot ce mai "produc", sa primeasca si ea anticorpi.

Iti dai seama ca si pierderea laptelui este un motiv in plus de stres; e neplacuta pierderea, te face sa te simti ... cred ca "denaturata" e termenul.

Nicoleta
02-11-2005, 02:40 PM
Leta, ce iti face bebelusa?
Cum este ca mamica? Ti s-a schimbat in vreun fel viata de cand a aparut si ea?Cum?
Mie imi este tare teama ca nu voi face fata roului de mamica !!!

Nicoleta

Leta
02-12-2005, 03:58 PM
Nico, bebelusha pare sa faca bine, am ceva probleme cu orarul meselor (in loc sa manince de 5-6 ori pe zi cantitati mai mari, maninca de 10-12 ori, dar mai putin); desigur, n-a scapat nici de colici :(
Oricum, ma bucur ca ia in greutate, a facut falcutze si pare sa ii mearga bine.

Nu-ti face griji in privinta rolului de mamica - eu am avut dintotdeauna doua miini stingi ... si totusi sa vezi ce dexteritate am la schimbat pampers-ul si la facut baitza. :)

Viata mi s-a schimbat radical si ar fi multe de spus pe tema asta, dar oricum am facut multora capul calendar cu problemele mele de "psihopupu" (inclusiv doctorului nostru), asa ca nu le mai reiau.
Vestea buna pentru tine este ca, de regula, viata unei femei se schimba IN BINE atunci cind devine mamica. :D

Eu ... am cam inceput serviciul de o saptamina; de cind m-am intors de la Maternitate am lucrat de-acasa, dar de o saptamina m-am intors la birou. Intentia mea e sa stau doar citeva ore, nu 12 cum stateam inainte sa nasc. Am noroc ca bebe e cuminte, sanatoasa si ca o am pe mama foarte aproape :). Oricum, sint destui cei care ma condamna ca m-am intors la munca :cry:

Trebuie sa ma duc saptamina viitoare la controlul de "final de lauzie" (iac, ce urit suna!) si ma ingrozeste perspectiva celor 3-4 ore de asteptare la usa cabinetului, dar trebuie sa ma duc, ca ma deranjeaza ceva la o cusatura; sper sa nu fie nevoie sa mi-o refaca.
Tu ai idee cind e de garda? Si cind isi deschide cabinetul privat?

Nicoleta
02-13-2005, 02:52 PM
Leta, ma bucur pentru bebelusa ta...Sper sa fie si a mea la fel de mancacioasa...Inca de pe acum imi fac probleme! Iti imaginezi cum voi fi peste putin timp ?!

Eu pot sa spun ca inca nu m-am obisnuit cu ideea ca voi fi mamica....Inca as mai vrea sa fiu eu rasfatata ...Mi se pare o responsabilitate asa de mare!!!

Cat despre faptul ca ceilalti te condamna, ar fi cazul sa nu-ti mai pese!Tu stii cel mai bine ce trebuie sa faci.Eu sunt condamnata inca de pe acum pentru ca nu ma opresc si inca mai merg...

In privinta garzilor,vor mai fi pe 19 februarie si pe 23 februarie...Despre cabinetul privat nu stiu mai nimic.As vrea si eu sa stiu mai multe.Si pe mine ma ingrozeste holul acela plin :cry: .Nici nu-ti mai spun cat ma ingrozeste ideea aceasta cand ma gandesc la nastere.Voi incerca sa negociez cu bebelusa sa vina pe lume noaptea.Atunci sunt sigura ca va fi liniste si pace :lol:

Nicoleta, in putin timp mamica :D

Leta
02-22-2005, 10:45 PM
Nici o mamica noua?
Sint singura mamica de pe aici...
Si nu mai vorbeste nimeni cu mine?
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Nicoleta
02-23-2005, 02:09 PM
Haide, Leta! Nu mai plange :lol: !
Vin eu in scurt timp ca mamica...deocamdata nu am decat statutul de viitoare mamica :( si...adevarul este ca nu stiu prea multe despre tainele bebelusilor, dar poate mi le dezvalui tu!!! Hei, ce zici?

Tu la cate saptamani ai nascut? Mi-e teama sa nu nasc mai devreme :cry: Nu stiu ce m-a apucat!!! Imi tot gasesc ceva cu care sa ma stresez :lol: !

Nicoleta si bebelusa +31

cristinamh
03-01-2005, 01:19 PM
am auzit ca ati cerut si mamici cu experienta :D
io n-am intrat pe-aici, am zis ca pt mamici veterane nu e loc, ca scria doar 2005... dar daca ma primiti, io vin! :D
imi e asa dor de un bb mic... si acum stau mai mult pe la infertilitate, ca pe-acolo is cei care mai vor un bb... sper sa am si eu burtica cat de curand, sa am ce compara.

leta, daca nu ai pierdut de tot lapticul (ce rau imi pare ca n-am vazut mai repede mesajul tau!!!) incerca galactogil. o prietena a folosit, si a reusit s alapteze pana la 8 luni, desi dupa o luna s-a intors la munca. se mulgea la servici, congela laptele... si cutie frigorifica pt cand se ducea acasa...

korina
03-01-2005, 09:47 PM
venim si noi!!
da, galactogilul e tare bun, incercat pe propria piele, doar ca si la mine prea tarziu, n-am putut sa-mi alaptez integral fetita, am ramas pe mixt, dar tot am reusit si asa, pana la 5 luni.
la urmatorul, daca va veni, mi-am propus alaptare.....pana vrea bb :wink: nu mai fac greseala sa dau completare asa devreme (eu am inceput la 2 sapt).
pupici

cristinamh
03-02-2005, 07:13 AM
korina, nici eu n-am stiut de galactogil...am aflat prea tarziu.... la noi a fost si mai rau, ca primele zile pur si simplu n-am avut ce sa-i dau, si am trecut la lapte praf...apoi, cand a venit laptele, se refacea tare greu, o portie la 8 ore... asa ca de la mine sugea de 2-3 ori pe zi. asta pana ma 4,5 luni, cand am renuntat... daca stiam... :cry: :cry:

Nicoleta
03-02-2005, 07:52 AM
Fetelor, dar nu exista o solutie eficienta pentru stimularea productiei :lol: inainte de momentul final?
Galactogilul acesta este administrat inainte sau dupa? Si pana la urma Galactogilul este un medicament...
Alte solutii nu exista?! Desi... vad ca Leta a incercat cu ceaiuri si nu a tinut :(

Nicoleta :D si bebelusa +32

korina
03-02-2005, 10:03 AM
Pai Galactogilul e natural si il poti lua imediat dupa ce nasti, e super buna, are extract de malt si de alte cateva chestii, iei o lingura de "graunte" parca de 3 ori/zi???Nu mai stiu sigur
Inainte sa nasc, ca sa nu fac ragade (cred ca de prin luna a 8-a), imi dadeam seara dupa dus cu Garmastan pe mameloane, si a functionat, chiar nu am facut!!!

Nicoleta
03-02-2005, 11:16 AM
Korina, multumesc mult :D
M-ai lamurit si pe mine...O sa imi iau Galactogil din asta ca sa am pentru orice eventualitate...si voi vedea...
Cat despre Garmastan, am inteles ca este eficient...mi l-au recomandat si alte persoane.Eu folosesc Bepanthen...Nu stiu cat de grozav este...

Nicoleta :D si bebelusa +32

Leta
03-02-2005, 09:39 PM
Cristina, iti multumesc pentru pont, dar...daca nu am mai alaptat deloc in ultimele 4 zile...si nici sinii n-au dat semne ca ar contine ceva (nu m-au durut, nu au curs), daca iau de miine Galactocil, crezi ca lactatia are sanse sa revina...?

Nicoleta, eu am folosit si Garmastan si Bepanthen. Mi s-a parut mai bun Garmastan. Dar, oricum, de gingiutele micutei tot nu scapi... :lol: Adica te "capseaza" si o simti din plin, orice ar fi. Cred ca ti-am mai zis...cind au o zi de viata, nu putem spune ca sint bebei :lol: :lol: :lol: Sint doar niste guritze imense, care cer papa :D

cristinamh
03-02-2005, 10:21 PM
leta, nu stiu ce sa zic... daca pui bb iar la san s-ar putea sa revina... sincer, in locul tau as incerca...

Luminita
03-04-2005, 03:45 PM
Felicitari Leta! Sa va traiasca fetita, sa fie sanatoasa si sa va aduca doar bucurii.
PS. Frumoasa poveste! M-ai facut sa plang!

Lizi
03-06-2005, 07:10 PM
Buna Leta,

Intr-adevar ai o poveste f frumoasa.
Daca nu te stresseaza prea mult incearca sa te mulgi, sa iei totusi galactogil si sa sa o mai pui pe micuta la san. Ar fi bine daca ai mai putea sa iti hranesti fetita cu putin laptic de la tine. Daca nu, nu te stressa, si laptele praf este un aliment f bun ptr copilas.

Fetelor, am si eu o intrebare, aveti cunostinta despre un pediatru f bun, ca al meu mi se pare ca imi indoapa micutul de 3 luni cu prea multe antibiotice.

Va pup
Eliza

cristinamh
03-06-2005, 07:36 PM
lizi, nu stiu ce sa-ti recomand... eu unul am avut, si pana acum sunt multumita de el... nu mi-a dat antibiotic decat o data, cand a avut o entroviroza urata.
in rest, vitamina C si alte simple... nu medicamente.... si nici n-am avut probleme cu copilul, sa duca raceala pe picioare...

Leta
03-06-2005, 09:56 PM
buna, fetelor

noi am facut azi botezul, asa ca de-acum avem bb crestinat. O cheama Andreea-Oana si a fost foarte cumintica, a plins doar putin (cind a bagat-o preotul in cazan), iar cind o imbracam ridea cu gura pina la urechi; o sa incerc sa adaug poze de la botez in urmatoarele zile.

Dupa botez am mers la Restaurantul Thalia, unde am avut parte de o surpriza destul de urita, am reusit sa ma enervez si sa si pling putin, dar asta a fost, a trecut.

"Party"-ul continua si miine, pe 7, cind sarbatorim implinirea a 2 luni de la nasterea micutzei si a...30 de ani :sad: de la nasterea mamicii ei. De asemenea, tot miine este programata sa nasca si o buna prietena - asa ca vom avea tripla sarbatoare :D.

Luminita, iti multumesc si asteptam si povestea nasterii tale (mai tirziu, evident)

Lizi si Cristina, am mai pus copilul la sin, ieri chiar am tinut-o cam 40 de minute si a tras zdravan, dar senzatia mea e ca sint pe post de suzeta, pentru ca nu parea sa iasa nimic :cry: :cry:

M-as multumi si daca doar 30 ml pe zi ar lua de la mine...

korina
03-06-2005, 10:06 PM
Leta,
Felicitari pt botez, sa va traiasca micuta!!!!

Dr pediatru bun, eu cunosc unul, dar nu e dr de fam. Dr Stanciu de la Budimex - are un cabinet particular, cred ca daca dai o cautare pe net gasesti mai multe info despre el, parca am vazut ceva chiar pe parinti.com
Pupici

Lizi
03-06-2005, 11:54 PM
Draga Leta,
Felicitari ptr botez.

Cat despre laptic...e bine ca fetita trage, chiar daca ti se pare ca din suzeta. Asa iti stimuleaza lactatia.
Daca nu iti e greu persevereaza atata timp cat micuta nu se "revolta". Am citit intr-o carte ca punand un sugar la san chiar si unei bunici ii poate veni lactatia :lol:

Multumesc Corina,
Despre Dr Stanciu am mai auzit. chiar am fost o data la el cand bb nu lua in greutate ptr o a doua opinie. E mai greu sa merg la 2 doctori de fiecare data mai ales ca e departe dar cred ca asta o sa fac, mai ales ca e atat de recomandat.

Va pup

Nicoleta
03-08-2005, 10:55 AM
Leta. felicitari pentru botez si sa va traiasca Andreea Oana!!!!!!

Nicoleta, viitoare mamica :wink:

Nicoleta
03-08-2005, 10:56 AM
Leta. felicitari pentru botez si sa va traiasca Andreea Oana!!!!!!

Nicoleta, viitoare mamica :wink:

monikara
03-09-2005, 09:57 AM
Felicitari pt. botez !!! :D :D :D

Leta
03-17-2005, 10:43 PM
Va multumesc mult, fetelor!

cristinamh
03-18-2005, 12:01 AM
leta... trebuie sa spun, ca nu ma pot abtine... felicitari!!! arati de milioane, nici nu zici c-ai nascut!!! iar ingerasul ala mic zici ca e sora ta, nu fetita ta!!!
sa-ti traiasca si sa te bucuri de ea!!!
eu in seara asta am avut timp si m-am uitat la poze...
si cea de la spital...cu inca in burtica... pe 7 ianuarie... io cred ca am dat nas in nas cu tine pe culoar!!!

Leta
03-18-2005, 11:03 PM
Aoleu, Cristina, ma faci sa :oops: :oops: :oops: . Merci frumos, iau aprecierea ta ca pe o incurajare. Dar chiar ma faci sa :oops:

Am intrat si eu la pozele tale si pot sa-ti spun ca sinteti o familie superba. Si imi place si povestea lui bb :wink:

Intr-adevar, pe 7 ianuarie m-am plimbat citeva ore bune pe holul din Elias, ca sa grabesc nasterea (eram la dilatatie 2 de destul de mult timp si moasele m-au trimis la plimbare sa ajut "procesul"). Vezi, daca ne cunosteam, stateam de vorba - ca eu una aveam nevoie de ceva incurajari de moment de la o mamica cu experienta. :roll:

Leta
03-18-2005, 11:08 PM
Raportam: bb are 6 kg si 57 cm (la 2 luni si 10 zile) :lol:
A facut niste pulpite de zici ca e mascota Michelin :))

Si vorbeste cu noi in fiecare zi :). Cu noi si cu doamna albina, domnul bondar, duduia libelula si domnul tzintzar - adica prietenii ei din caruselul de la patut :D

Zice chestii de genul "A-ga-ga", "a-guuu-ga", "Maa-mee", "Goo-goo - ga" :lol:

cristinamh
03-19-2005, 09:24 AM
hai mei leta ca n-am vrut sa rosesti, da' cand te-am vazut mi-am amintit cat m-am schinuit eu sa scap de "surplus"...si nici acum n-am reusit total. tot mai sunt 2kg acolo... cat sa nu incam in blugii mei preferati :cry: . e, asta e acum...
si ca tot ai dat greutatea... m-am uitat in agenda lui andrei. la 2 luni avea 4900g si 60 cm. asa ca ai o dolofanica pe cinste!!! sa-ti traiasca!

korina
03-20-2005, 11:41 PM
Leta, sa-ti traiasca grasunica!!!
Eu nici nu mai ma uit in caietul fetitei pt ca probabil avea greutatea asta la 6 luni :wink: ...da rdespre gangurit imi aduc si eu aminte: a inceput pe la 5-6 saptamani si acum s-a transformat in: NU NU NU :x o sa vedeti si voi :wink:

cristinamh
03-20-2005, 11:43 PM
asa rau se ajunge korina??? :lol: :lol: al meu inca tipa cand nu vrea ceva... ca inca nu vorbeste :lol: . si e expert in asezat in fund pe trotuar si bocit. :wink:
da' sa nu speriem fetele, nu?? sunt niste ingerasi in rest.

korina
03-20-2005, 11:48 PM
Ingerasul lui mama scump..cum tipa ea astazi in Mall ca vrea la liiiiiiiifttttt, stai cu mami la masa: nuuuuuuuu, arcuirea de rigoare!!!!Vrea la scarile rulante..hai cu tati....uite copiii...ea NUUUUUUU, vrea la scari :evil: ...Dar este un ingeras, nu va speriati, mai ales acum, ca doarme..si doarme...pana pe la 9- 10 maine dimineata (sper) :wink:
Dar de faza cu trantitul pe jos am trecut: acum cand ii interzic ceva se face ca intelege, pleaca de acolo, si dupa cca 3 secunde, cand nu sunt atenta: tusti!!!In directia interzisa..urmeaza..urmeaza....Soooo..mi-e dor de un bebe mic, care papa si doarme, esti o fericita Leta :D

cristinamh
03-21-2005, 10:05 AM
:lol: :lol: io la doua saptamani dupa ce am nascut ma rugam sa mi-l bage cineva la loc in burtica... macar acolo nu-l mai auzeam cum urla, nu trebuia hranit cu bibe...
azi dimineata spre exemplu il vad ca se suie pe masa si aprinde lumina... tot striga la mine BEEE (bec) si era incantat. nu mai adaugam ca sus pe birou e din doua miscari... doamne fereste sa uit scaun langa, s-a terminat. si cand ma gandesc la clipele cand il lasam pe pat si-l gaseam in acelasi loc... :lol: :lol: . acus prefer o noapte de colici decat alergatura dupa el prin toata casa... ca e f. inventiv...
sa adaug ca aseara la 12 nu voia sa se culce, statea langa combina si cerea iaia(muzica).

korina
03-21-2005, 04:30 PM
:acus prefer o noapte de colici decat alergatura dupa el prin toata casa... ca e f. inventiv...
.

subscriu, iar fi-mea nici macar nu a avut colici...cat de cuminte a fost ca bb atat de terorista e acum...of of..mai mai

ukiuki
03-21-2005, 06:31 PM
Mey mey ce simpatice sunteti voi...cu ingerasii astia mici!!!

Pai da! Ce nu sunt? :lol:

Pot sa vin si io cu Mariuca mea mica? Numa' daca ma primiti! :wink:

Si pe Leta - mai, da' taaare frumoasa esti 8) ... pe bune, si gropitzele alea, sigur le va mosteni si fetitzuca ta scumpa! :wink:
Sa fie cuminte pe cat e de frumoasa! Asta iti doresc.

De fapt... vroiam sa vin si eu printre voi - mamicile din 2005, desi eu sunt ca si Cristina, de 2003... mai primiti??? :?:

Va pup si mai vin! :P

Gabriela si Mariuca

http://community.webshots.com/user/uki2003

Leta
03-24-2005, 08:47 PM
Buna, fetelor

Din pacate nu pot sa vorbesc cu voi atit de mult cit mi-as dori, sint intr-o perioada destul de grea la serviciu si cind ajung seara acasa nu mai "prididesc" cu bb. Rar mai prind cite o seara mai linistita.

Miine plec la Iasi si nu o sa o vad pe bb 3 zile :cry: :cry:

Azi i-am facut vaccinul de 2 luni, l-am cumparat de la farmacie - se zice ca e mai bun decit cel dat gratuit de stat. Se simte bine, din fericire nu a facut febra si are un tonus bun (ma asteptam sa fie putin molesita).

Va pup si sper sa vorbim mai mult saptamina viitoare.
Am o groaza de intrebari sa va pun.

cristinamh
03-24-2005, 10:43 PM
leta...din experienta... la vaccinul de doua luni reactiile sunt rare... stai sa vezi mai incolo... o sa ai din plin!

Leta
03-24-2005, 11:55 PM
Am tras o spaima zdravana in seara asta...
In timp ce ii schimbam pampersul, bb s-a albit la fata rau de tot! :shock:
Si-a revenit,m apoi s-a albit din nou si am sunat-o pe pediatra care mi-a spus ca nu stie de la ce poate fi.

Eu i-am cumaparat vaccinul de la farmacie, nu i l-am facut pe ala gratuit de la stat. Dr. zice ca nu a mai avut bebei cu astfel de reactie, dar ca nici nu a facut multora vaccinul cumparat...

Ce poate fi? Oare are legatura cu vaccinul?

Lizi
03-25-2005, 12:09 AM
Ce faci Leta, cum mai e fetita?
Am cautat pe net sa vad despre reactiile la vaccin dar nu am gasit ceva de felul asta. Imi parte rau nu te pot ajuta dar ma gandesc la tine.
Ai grija.

cristinamh
03-25-2005, 12:15 AM
cum alba la fata?? nici n-am patit... nici n-am auzit... :cry: :cry:

irinuca
03-25-2005, 06:40 PM
Leta,
Iti multumim mult pentru ca ne-ai povestit poate cel mai important moment din viata ta de femeie. Iti marturisesc ca m-am emotionat atat de tare citind istorisirea ta incat am inceput sa plang, cred ca de fericire. Ca o femeie poate sa simta o asemenea minune. Eu mai am pana la momentul nasterii si nu stiu de ce, dar nu ma gandesc cu teama la asta, dimpotriva, cred ca e ceva minunat care nu poate fi imaginat, numai trait cu adevarat.Sunt graviduta abia in 8 saptamani, si mai am pana atunci. Sper ca ne vei mai impartasi din experienta ta de proaspata mamica, sa-ti traiasca fetita, sa fie sanatoasa, si sa-ti aduca numai bucurii.

Irina si bebe.

korina
03-26-2005, 12:10 AM
Buna!!
Leta, nici eu nu te pot ajuta cu info, pt ca n-am mai auzit de asa ceva. Vaccinul a fost tinut la rece, la farmacie, si tot drumul pana la dr (sau daca a venit acasa, trebuie scos de la rece cu max 5 minute inainte sa il faceti)? Cam asta conteaza la vaccinurile cumparate, sa fie depozitate cum trebuie. Si noi tot asa am facut, dar nu au fost probleme.
Sa ne tii la curent,
Va pupam!

cristinamh
03-27-2005, 09:26 AM
ca tot veni vorba de vaccinuri.... a cumparat cineva // facut HAVRIX JUNIOR???

korina
03-27-2005, 11:08 PM
Eu intentionez sa il fac, numai ca trebuie sa intreb dr, ca initial ni-l recomandase dupa 3 ani.

cristinamh
03-28-2005, 07:57 AM
noua ni l-a recomandat inainte de mersul la cresa... desi acum nu prea cred ca va mai ajunge andrei prea curand, o sa mearga cel mai probabil direct la gradi...
pe mine chestia cu transportul ma da peste cap... am vb deja sa-l iau din farmacie si sa ma duc direct in policlinica. dar asta sigur n-o sa se intample in 5', ci juma de ora!!! mai bine il faceam asta iarna, pe ger, ca sigur erau sub 8'C afara :D . acum....transport la rece... :cry: :cry: . pai ce fac. iar cutia frigorifica cu mine???

Leta
03-28-2005, 01:32 PM
Korina, vaccinul a fost cumparat de la farmacie si adus acasa, unde a venit doctora. L-am cumparat luni si dr. a venit joi; l-am tinut la frigider dar l-am scos de acolo cu cca o ora inainte de vaccinare, tocmai pentru a ajunge la temperatura camerei :( :(

Ce inseamna asta? Ca nu a prins cum trebuie pentru ca nu a fost rece? :(

Irina, ma bucur ca ti-a placut povestea nasterii Andreei.

Cristina, Harvix-ul e cel pentru varicela si oreion?

cristinamh
03-28-2005, 01:49 PM
havrix e pt hepatita A
varilrix pt varicela
priorix pt oreion, rubeola, rujeola

korina
03-28-2005, 10:38 PM
Sa va spun cum fac eu: iau o doza congelata de la lada frigorifica si tin vaccinul langa ea. Asa am mers mereu si dr l-a luat de acolo fix cand a trebuit sa il faca. Nu stiu ce se poate intampla daca sta prea mult la cald (pe prospect ce scrie?_)

cristinamh
03-29-2005, 09:56 AM
io n-am un prospect la indemana... dar tot asa ma gandeam sa-l transport... il pun in izolatorul de la bibe, cu gheata... nu pot fi 40'C ca sa se topeasca!

Leta
03-31-2005, 11:53 AM
In week-end am fost la Iasi si m-a pus nu mai zic cine sa ridic si sa car niste bannere care aveau peste 10 kg. Duminica seara m-au luat niste mega-dureri de mijloc :cry: :cry: :cry: :cry:

Numai prostii fac... :cry:

cristinamh
03-31-2005, 01:21 PM
leta... :lol: stai inca putin, sa ajunga bebelusa la 12 kg, sa vedem atunci cum o tii in brate :lol:

Leta
03-31-2005, 03:50 PM
Da, dar cind o sa aiba bb 12 kg o sa am si eu mai multe luni de la nastere... :( ca mie de asta mi-e teama...daca nu se prind cum trebuie cusaturile?

cristinamh
03-31-2005, 04:48 PM
leta, din ce-mi amintesc nu ai facut cezariana... si cusaturile ar trebui sa fie deja prinse dupa doua luni si ceva! mai ai probleme??

Leta
04-02-2005, 09:37 PM
Cristina, ti-am spus ce mi s-a intimplat dupa ce am ridicat bannerele week-end-ul trecut...

Din pacate insa nu mi-am invatat lectia si nu m-am potolit - si azi am carat niste chestii destul de grele si acum ma doare iar mijlocul :cry: :cry: :cry:

Ufff, nu ma invat minte odata! :up

Nu stiu ce sa ma fac cu bb, poate imi dai tu un sfat (sau mamicile cu experienta) - bb tuseste destul de mult, are o tuse seaca; a ascultat-o pediatra la plamini si zice ca nu se aude nimic si atita timp cit bb maninca bine si ia in greutate cum trebuie nu sint probleme.

Mi-a recomandat Ambroxol, i-am dat 4 zile, iar acum a inceput din nou sa tuseasca :cry:

Lizi
04-03-2005, 03:07 PM
Si bb-ul meu tusea dupa o viroza. Doctorul mi-a dat tot Ambroxol si m-a pus sa il bat usor pe peipt si pe spate de cateva ori pe zi ca sa il ajut sa "rupa" secretiile.

Leta
04-03-2005, 04:44 PM
Lizi, multumesc, dar nu stiu ce sa mai cred...
Andreea n-a avut viroza, deci tusea ei nu este urmarea unei raceli sau altceva... incep sa ma intreb daca nu cumva este alergica la ceva...

Nicoleta
04-04-2005, 03:13 PM
Leta, nu ma pricep eu cine stie ce :roll: la nevoile bebelusilor (sper sa invat pe parcurs :lol: ), dar poate aerul din incaperea in care sta micuta este prea uscat... Ai observat daca se intampla sa tuseasca in anumite momente sau intr-o anumita incapere ?

Nicoleta si bebelusa +37

Leta
04-04-2005, 10:18 PM
Nu, Nico, nu e de la aer...
Avem in permanenta un vas cu apa pe calorifer, pe post de umidificator. Chiar nu stiu ce este...Sper sa nu ma mosteneasca pe mine (eu in fiecare primavara fac un fel de alergie la praf/polen, ajung la medic si iau Ketotifen - asa se intimpla in fiecare an :()

Si ca sa fie tabloul complet - mi s-a imbolnavit sotul (raceala zdravana), asa ca aseara am facut bagaje, pus bb in cosulet, urcat in masina si plecat la ai mei, i-am facut baita, i-am dat sa manince, am culcat-o, apoi m-am intors acasa cu medicamente sa oblojesc si sotzul ... :( si da-i alergatura de colo-colo...:(

Normal ar fi fost sa il trimit pe el la ai lui si sa ramin eu cu bb acasa, dar mie imi este frica sa ramin singura noaptea in casa :cry: :cry: :cry: :cry: (ma rog, cu bb...)

korina
04-04-2005, 10:31 PM
Buna!
Leta, nu stiu ce sa iti spun despre tuse; mai ales ca e seaca si nu cu expectoratie. Eventual sa mergeti la dr sa o vada iar.
Si noi tusim (tot familionul :cry: ), dar e viroza clar si ne tratam. Copilul si sotul iau Eurespal (asta e sirop de tuse) si sper din tot sufletul sa fie eficient.
Eventual dr iti poate da ceva antialergic, desi cred ca bb e prea mic pt Peritol sau Ketotifen. Si ai grija in casa, eu spre ex la ea in camera sterg praful cu servetele umede (si a mea e mai fornaita, cam tot timpul si banuiesc ca e ceva alergic), o perioada buna de timp am evitat jucarele de plus pt ca strang mult praf, perdelele spalate f des, apa pe calorifer, nasuc curatat zilnic cu apa de mare...ferita cat mai mult de plimbatul pe marginea soselei unde sunt masini multe, praf (noi mergeam des in parc)...
Pupici multi!!!

Leta
04-04-2005, 10:38 PM
Merci mult, Korina

uite o idee buna asta cu stersul prafului cu servetele umede! Si o voi lasa o vreme fara jucariile de plush.
Cit despre dr....O s-o mai intreb inca o data, dar ma indoiesc ca ii va prescrie Ketotifen, mie mi se pare destul de tare (da o somnolenta teribila). :(

Sanatate familionului :)

korina
04-04-2005, 10:40 PM
Sanatate familionului :)

mersi, si voua :wink:

Leta
04-06-2005, 11:57 PM
Mamici cu experienta, la cite luni pot s-o pun pe bb cu funduletzul in caditza ? Acum la baitza tati o tzine sus, astfel incit ea sa nu atinga fundul caditzei...dar deja e foarte grea. Si, oricum, ma gindesc ca am putea folosi si miinile lui tati la "sapunit" :o Cred ca are deja 6,5 Kg (...miine implineste abia 3 luni).

Cineva mi-a spus sa o iau cu mine in cada :shock: . Voi ce spuneti de asta?

Multumesc :)

korina
04-07-2005, 12:05 AM
Noi am pus-o in fundulet in momentul in care a putut ea sa stea, dupa 6 luni, oricum. Cadita cu forme v-ar trebui, n-ai de unde sa imprumuti una pt 2-3 luni?

Leta
04-07-2005, 12:15 AM
Korina, am caditza cu masa de infasat. Cadita are o forma aparte, dar nu imi dau seama daca e ceea ce trebuie.

In plus, deja nu prea mai are loc in caditza asta, tati o tine oarecum oblic cind ii facem baitza (intre corpul ei si cadita e un unghi de 45 de grade - Doamne, se vede ca nu sint inginera :lol: ).

Cred ca in curind o sa ii cumparam una mai mare, fara masa de infasat.

Oare exista vreun dispozitiv de montat in cadita pe care s-o putem intinde pe ea astfel incit corpul sa ii fie sub apa si capul deasupra?

Tu ce parere ai de ideea cu "mami si bb in cada"...?

korina
04-07-2005, 12:20 AM
Dispozitivul acela exista, dar depinde ff tare de forma cazii voastre, cum se potriveste, si mi se pare ca merge pana la 6 luni. Eu te sfatuisesc sa mai astepti cu shimbarea caditei si poti alege suportul acela cu ventuze care se pune in cada mare si sta bebe in fundulet (rondou de baie parca se numeste si se foloseste de la 6 la 18 luni parca).
Nu mi se pare nimic in neregula in a face baie cu fetita numai ca la noi in casa se face mai mult dus si eu personal nu am incercat varianta asta.
Pupici

silvika
04-07-2005, 01:04 PM
Leta eu l-am spalat pana la 4 luni in cadita cu masa de infasat.
Nu tre sa o tii cu totul in aer, ca sa zic asa.
Poti sa o tii aproximativ la orizontala, putin oblic, cu capul mai sus.
Bagi o mana dupa gat, astfel incat sa-i stea caputul pe bratul tau si sa-i tii in palma desfacuta spatele (sau burtica cand o intorci), iar picioarele si funduletul se pot rezema pe cadita, funduletul un pic mai sus decat picioarele.
Asa iti ramane o mana libera ca care sa o sapunesti, iar tati sa toarne apa pt limpezit si apoi sa o scoata din cadita.
Poti sa-i pui cadita cu totul in cada mare, doar ca o sa te omoare spatele.
In pozitia asta l-am spalat pana la 6 luni cand a stat singur in fundulet.
Nu stiu daca m-am exprimat destul de clar incat sa intelegi ceva, dar sper sa-ti fiu de ajutor.
In ceea ce priveste luatul cu tine in cada..... nu sunt de acord.
Eu i-am spalat si lucrusoarele separat pana pe la 2 ani.

cristinamh
04-08-2005, 10:00 AM
leta... eu am avut cadita normala, fara forme, nici sezlong nu i-am luat. de la inceput l-am bagat in apa. pe fund puneam un scutec, ca sa nu alunece, si sub cap impatuream un altul ca pernuta. nu-l bagam cu urechile in apa, dar nici nu m-am stresat daca ii intra... dupa baie il tineam 5' pe umar, il stergeam in urechiuse, si nu ramanea apa. cand il spalam pe cap il tinea tati un pic ridicat, la fel si la limpezit. dar ii placea culcat in apa... sa vezi cand a descoperit ca poate da din maini si din picioare ce "distractie" era. in fundulet a stat sinurel cand a putut.
in cada mare l-am luat ... uite nu mai stiu cat avea... sigur am o poza de-atunci... daca te uiti pe la mine prin album...
e f. interesant cu bebe in cada, mie mi-a placut la nebunie...cand a mai prins curaj i-am dat colacul si "plutea". si acum ii place, daca se poate, cu cat mai multa apa :lol:

cristinamh
04-08-2005, 10:03 AM
http://www.andreirazvan.home.ro/pages/100_2635_JPG.htm uite asta e cu colacul. si avea cred 7 luni... si mai inainte, daca te uiti, sunt poze de la baita, cu el in cadita

Leta
04-09-2005, 11:55 AM
Multumesc pentru raspunsuri :)

Cristina, vad ca in poza facuta in 13 sep 2003 statea deja in fundulet in cadita...adica la o luna si ceva??...In poza arata totusi mai maricel.

cristinamh
04-09-2005, 01:42 PM
leta... nu stiu cun de era in pozitia aia, in lighenut... cert e ca-l tineam si pt poza un pic. :lol: . ce sa facem, daca copilul a avut chef de kk la 3 dimineata!! apoi descoperise ca isi poate baga el manutele in apa si-l mai lasam asa, sa se joace.

Leta
04-14-2005, 10:59 PM
Azi am fost la dr. si raportam: la 3 luni si o saptamina avem 60 cm si 7,2 kg.

Tanti doctoritza ne iubeste foarte tare, ne pupa mereu cind ne vede si ne-a spus ca sintem o fetita pe cit de dolofana, pe atit de frumoasa. :lol:
Tati nu-si mai incape in piele de mindrie (ca doar ii semanam leit - mami parca nici n-a fost de fatza la momentul conceptziei :wink: ).

Oricum, sintem un bb maaaare. Auzitzi voi - 7,2 kg!!!

korina
04-15-2005, 12:48 AM
felicitari Leta!! auzi la ea, 7,2 kg..pai a mea avea asa la 9 luni..hehe
sa-ti traiasca dolofanica!!!

Luminita
04-15-2005, 09:57 AM
Leta, sa iti cresca tot asa fetita!

silvika
04-15-2005, 10:14 AM
Leta, sa-ti traiasca grasunica!
E tare dulcica! Cred ca o pupacesti toata ziua.
E cumintica? Plange noaptea? La cate ore ii dai sa manance?

ukiuki
04-15-2005, 12:18 PM
Buna mamicilor!

LETA - bravo domne'... ce fetita pufilina, numa' buna da muscat si jughinit - asa ar face mama mea! :lol:

mai, dar de ce nu asimileaza vit D??? ca am citit pe la mamici pe DC si am vazut ca o treceti pe injectii... :( si de aia vroiam sa te intreb: ti-a spus dr asa? ca si Mariuca mea a avut perioade in care trebuia sa ia Ca sirop, dar nu i-a placut ...dar asta era pe la 10 luni, si deoarece dintisorii luau pauza in activitatea lor de eruptie... :(

Cristina, ce treaba au domne vaccinurile pt bebei cu mamica insarcinata? ca am vazut ca dr ti-a zis sa le amani... pai e bine pt copil??? :shock:

Pupacim la mamici

Silvika - bucuroasa de cunostinta... ieri :wink: , ce zici... mai ajungi in parc duminica? :lol: Glumesc si io...sa nu ma bati!

gabriela si mariuca

ukiuki
04-15-2005, 12:20 PM
:roll: :roll: :roll: ah Cristina am uitat: Intalneala placuta!!! Maine!!!

Sa aveti rabdare cu atatia copii! :D :D :D

Si duminica din nou... :wink:

tot noi...http://community.webshots.com/user/uki2003

cristinamh
04-15-2005, 05:51 PM
ma uki... cu vaccinurile....
daca bb are reactie la vaccin si face boala, ma expune pe mine direct, ca stam bot in bot :lol: toata ziulica!
nu mai zic ce inseaman expunere la ceva in primul trimestru... dar daca spune dansul ca mai bine le aman, asta fac. nu-l mai duc nici la cresa anul asta, si-l expun si pe el mai putin, ca sa nu-mi faca vreo boala a copilariei... bine ca am apucat sa facem priorixul! :wink:

silvika
04-16-2005, 03:19 PM
Ukiuki, sper sa ajung, ca vreau sa-l fac taur!
Cristina, deci d-asta nu tre sa-i faci vaccinul, ca nu cumva sa faca boala pt care il vaccinezi si sa o iei si tu? (scuze, dar is cam grea de cap!) :
Si luna trecuta i-am facut si eu lui fi-miu vaccinul de trei ani!
Si pediatra nu mi-a zis nimic!
Deci daca n-a facut nici o boala inseamna ca am scapat?
Scuze ca te stresez!

cristinamh
04-16-2005, 10:58 PM
silvika, bb poate sa aiba careactie la vaccin o forma usoara a bolii. dar suficient ca sa expuna pe mami gravida la boala... nu stiu mai multe... doar ca o prietena gravi nu a facut la 1 an si 2 luni priorix din motivul asta
si acum am intrebat si eu, pt ca nu stam daca e bine sau nu...
nu ma pricep mai mult, asa ca intreaba si tu dr.... pediatra nu avea treaba cu tine, ci cu bb!

cristina_maria
04-18-2005, 07:14 PM
Salutare,

Am auzit si eu de site si m-am gandit ca ar fi bine sa va vizitez. Si eu am nascut cu dr. Tutunaru in 21/12/2003. Sper sa ma primiti si pe mine si pe bebe al meu alaturi de voi :glass

Cristina si bebe Maria

Leta
04-18-2005, 11:48 PM
cum a fost in parc? v-ati distrat? :)
Imi pare rau ca eu nu am putut veni, mi-ar fi placut sa va cunosc.

ukiuki
04-19-2005, 12:26 PM
Buna!

Leta, n-am fost asa multe :( , si nici n-am stat mult...

Am ramas eu cu Cristina, pe care am plimbat-o prin parc in drum spre casa :wink: , era tare obosita

dar cu siguranta ca ne vom mai intalni 8)

Gabriela si mariuca

ukiuki
04-19-2005, 12:38 PM
ah, Cristina bine ai venit printre mamici :wink:

vad ca si tu ai o mariuca, cu 10 zile mai mare ca a mea :)
si tot cu dr nostru... 8)

Sa-ti traiasca!!! :D

Gabriela si mariuca (31 dec 2003)

cristinamh
04-22-2005, 05:25 PM
ce fac bebelusii si copilasii???

inca ceva... ce le luam de paste cadou??? stiu ca pe vremea noastra (moaaama, suna de parca as avea 100 de ani :lol: :lol: ), primeam hainute si pantofi noi de paste.

voi ce planuiti? ca eu sunt in criza de inspiratie...:(. in afar de iepurasi de ciocolata, pe care ii adora... ??

carmen
04-22-2005, 06:18 PM
Va salut mamicilor! Sunt si eu o proaspata mamica de fetita, are 2 sapt si 1 zi (07.04.2005) si o cheama Adina. Am mai scris pe acest forum, dar la burtici. Acum mi-am schimbat statutul si am zis sa schimb topicul.

Vreau sa va cer parerea intr-o problema pe care sincera sa fiu nu stiu cum sa o rezolv si anume: bebita mea nu vrea sa doarma in timpul zilei!! Am crezut ca poate are colici, dar ii dau Sab Simplex de trei ori pe zi, asa cum mi-a recomandat doctorul si in mod normal nu ar trebui sa o doara burtica. Plus ca plange si dupa o ora de la administrare!
Nu mai stiu ce sa-i fac :cry: ! Am zis ca poate nu se hraneste indeajuns de la san si ca poate saraca e flamanda, am incercat varianta cu biberonul si nu-i convine; dupa ce suge la san nici nu vrea sa auda de el!...il refuza de parca cine stie ce prostie ia-s da sa manance!!!!Deci nu se pune problema de flamanzeala. Am uitat sa va spun cum suge ea la san: in primele 10 minute (aprox.) "rupe tot", in sensul ca suge sacadat si fara sa faca pauze, dupa care incep pauzele lungi si dese (cheia marilor succese). Lasa sanul nr.1, o bat pe spate pana scoate aerul si o pun la sanul nr. 2. Suge foarte lenes inca vreo 5 min. dupa care are o reactie tare ciudata: lasa sfarcul si incearca dupa aceea nervoasa sa-l prinda din nou, dupa care iar il lasa si il prinde si tot asa de cateva ori pana cand incepe sa planga. Am crezut ca poate nu mai curge nimic, dar nu-i nici asta, lapte curge!! Si apoi incepe distractia si plansul vreo jumatate de ora-o ora, pana se mai potoleste, ii bag suzeta in gura si apoi o pun in patut. Normal ar fi sa doarma, dar... surprize surprize... sta si suge la suzeta, iar cand ii pica plange sa ne ducem sa i-o dam. Ne tine asa vreo doua ore, adica pana se face de masa urmatoare!!!
Adunate orele ei de somn dintr-o zi sunt vreo 6-7 :( . Nu e normal pentru un copil de varsta ei si nu stiu ce sa-i mai fac :? . Noroc ca programul de noapte e OK: adoarme in jur de 11 seara, se trezeste la 2-3, mananca vreun sfert de ora, doarme pana pe la 5-6, iar mananca si, daca am noroc, mai trage o tura de somn pana pe la 8-9. Dupa aia incepe marele show.
Sunt disperata; nici asistenta pediatrei nu mi-a oferit o solutie, mai ales ca in prima sapt. de cand am adus-o de la maternitate a luat in greutate 250 gr.
Alte probleme nu stiu sa aiba, doctora a zis ca e OK.

Voi ati patit ca mine? Ce solutii puteti sa-mi dati? Nu mai stiu ce sa fac, chiar ma dispera situatia si mi se rupe inima cand plange!!! Acum a reusit sa o culce tati dupa ce a plimbat-o un sfert de ora in portbebel(solutie care nu merge mereu!!!) :diss

cristinamh
04-22-2005, 06:54 PM
of...
uite la ce ma gandesc...
incearca s-o faci sa doarma la tine pe piept. eu asa mai reuseam sa-l adorm. sau s-o inbraci si sa lasi geamul deschis. la aer doarme mai bine...
sau...(da' ploua :cry: ) sa iesi cu ea la plimbare... in carut se doarme f. bine, daca mami e in state sa faca putin kilometraj.

Leta
04-24-2005, 09:53 AM
Nicoleta, bun venit printre mamici :)

monikara
04-24-2005, 10:02 AM
A nascut :?:
Daca DA .......FELICITARI
Sa fie si bebita si mamica sanatoase si sa fie-intr-un ceas bun!
Va pupacesc pe amandoua!

cristinamh
04-24-2005, 01:31 PM
da... a nascut... azi se duce acasa cu bebelusa si o sa ne povesteasca singurica cum a fost... incearca macar niste poze sa puna, daca de scris nu va putea! :D

monikara
04-24-2005, 11:20 PM
Sa stea linistita shi cumintica sa aibe grija de bebelusa deocamdata si sa se iubeasca amandoua ca pe noi.....tot aici ne va gasi.
Inca o data felicitari!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D

ukiuki
04-25-2005, 11:44 AM
BRAVO NICO!!! :lol: :lol: :lol:

AI SCAPAT, ACUM CRED CA ESTI FERICITA!!! si noi suntem, pentru tine, pentru bebe tau, pentru toti ai tai :wink:

ASTEPTAM POVESTI CU DETALII :D , daca vei mai avea timp si de noi... :wink: , dar intelegem!

Si SILVIA??? SI EA TREBUIE FELICITATA NU? EA CAND A NASCUT?
Nu de alta da' io sunt cam paralela :wink: ,

Pupacim la proaspetele MAMICI 8)

Gabriela si Mariuca

Luminita
04-25-2005, 12:45 PM
FELICITARI NICOLETA!
Sa va traiasca bebelina si sa va aduca multe bucurii!

alina
04-25-2005, 01:20 PM
Felicitari Nico! sa fiti sanatoase si fericite!!!

Luminita
04-25-2005, 02:43 PM
da... a nascut... azi se duce acasa cu bebelusa si o sa ne povesteasca singurica cum a fost... incearca macar niste poze sa puna, daca de scris nu va putea! :D

Cand a nascut Nico? Ai vesti de la ea?

ukiuki
04-25-2005, 03:18 PM
Mama, mama! cat am stresat-o noi pana sa nasca (pe Nicoleta) cat o vom stresa de acum incolo... :)

Apropo, Nico, cine te-a cusut pana la urma? :wink:

Si... ai fost colega de salon cu Silvia??? :)

Hai recapata-ti puterile, fetele sunt nerabdatoare!!! 8)

gabriela si mariuca

cristina_maria
04-26-2005, 12:07 AM
Multumesc ukiuki de urari, ai un bebe frumos. Sa-ti traiasca si sa te bucuri de el. Nu-i asa ca totate mariucile sunt superbe.

Cristina si bebe Maria 21 12 2003

Nicoleta
04-26-2005, 12:27 AM
Fetelor, multumim pentru urari! Am revenit si nu oricum, ci cu bebelusa in brate :D , si nu oriunde ci la “Mamici si bebei”! Gata cu burtica!

Deocamdata suntem in perioada de acomodare, incercam sa ne cunoastem si sa invatam sa comunicam nonverbal! Cam greut inceputul, mai ales ca avem langa noi un tatic extrem de ocupat pe care incercam insa sa-l intelegem :( Astazi am primit bonus: ne-a dedicat noua intreaga zi! A fost bineeee, avand in vedere ca posibilitatea unor astfel de bonusuri este extrem de redusa! Sa vedem cum ne descurcam de maine, mai ales ca suntem singurele, fara alte ajutoare! Incercam sa rezistam sa facem pe grozavele :D ! In felul acesta, sper sa nu ma apuce depresiile !

Experienta nasterii? Un moment unic! Pacat ca ne ratacim in tot felul de detalii ( “cat de tare ma durea la dilatatie 2, 3 sau 4”, “cat de bine a fost cu epidurala”, “cat nu mi-a placut moasa pentru ca…”, “ce urat moment pentru ca…”, "ce m-am enervat pentru ca..."etc ) si uitam esenta! Pana in momentul nasterii, nu m-am gandit decat la actul pur fiziologic, ma gandeam ca nu sunt pregatita sa fac fata. Acum ma gandesc ca detaliile astea m-au facut sa pierd freamatul emotiilor pe care urma sa le simt la marea intalnire cu bebelusa mea! Nu stiu daca voi mai avea ocazia de a le incerca! Era o particica din sufletul meu si o particica din celalalt suflet pereche! Este minunat sentimentul !

Cat despre T si echipa lui, cred ca este de ajuns: IMPECABIL!!!!

Revenim cu o poveste frumoasa!

Nicoleta :D si bebelusa Alexia
http://community.webshots.com/user/nico_alexia

monikara
04-26-2005, 05:56 AM
Bebelusa Alexia sa va aduca lumina in casa!!!!!!! :D :D
In rest la tot ce-ai scris am ramas fara cuvinte. F frumos :!:
Bebita.............o papusica vie :!: :!:

Luminita
04-26-2005, 10:10 AM
Nico, ai o fetita superba!
Sa va dea Dumnezeu sanatate!

alina
04-26-2005, 10:34 AM
Este superba Alexia!!! Sa va traiasca, sa fie sanatoasa si fericita!!! Asteptam detalii despre nastere!

ukiuki
04-27-2005, 12:42 PM
BUNA!

Of ... pe mine m-a apucat nostalgia... :wink: , am vazut pozele fetitei lui Nicoleta si... parca parca as mai vrea un bebe :o

Bey frumoasa e, si seamana cu mami ei... asta pt ca nu stiu cum arata tati :wink: ,

Nicoleta sa ai laptic mult si bun si sa pape fetita, sa faca nanica si sa nu aibe colici :lol: , mai deloc :!:

E bine?

Va pup

Gabriela si mariuca

Nicoleta
04-27-2005, 07:14 PM
Fetelor, multumim pentru aprecieri :oops: si pentru urari!!!

Uki, pai ce mai astepti???Mai bine treci la treaba :mrgreen: si mai fa-i Mariucai un fratior!

PS:Sau vrei sa vorbesc eu cu barza :wink: Ca doar a plecat de la mine, insa momentan pastram legatura! Sa-mi zici acum, cat se mai poate!

Leta
04-27-2005, 09:54 PM
Nico, ce bebe frumooos ai! E splendida si n-o spun doar asa, ca sa fiu dragutza. Cred ca ti-am mai zis, in general bebeii nascuti natural sint destul de "shifonatzi" si din cauza asta citeva zile nu sint frumushei. Insa Alexia este frumoasa si are trasaturile clar definite. E superba! Sa te bucuri de ea!

Uki, mai vorbim ... :(

Nicoleta
04-28-2005, 03:15 AM
Leta, iti multumim si tie pentru aprecieri ;blush
Pentru mine cel mai important lucru este ca nu a avut probleme, ca este sanatoasa, "completa".

cristinamh
04-28-2005, 08:27 AM
si eu ma uitam asera ce dulcica si rozalie e alexia... s=o manaci, nu alta! si-mi imaginez si cat e de mare, ca doar andreiu meu tot la fantastica greutate de 2,900 s-a nascut :lol: ... da' era "shifonat" rau, cum zice si leta...
de-aia sper sa am si eu fetita :oops: :oops: , sa ma pot lauda din prima zi "uite ce frumoasa e" :lol: :lol: .

fetele, noi maine dim plecam PA, la bunici, asa ca pana ne-om intoarce sa fiti cuminti, sa aveti grija de bebicii mici!

PASTE FERICIT!

ukiuki
04-28-2005, 02:32 PM
PASTE FERICIT si de la noi!!! :D

Sper sa vi se indeplineasca toate sau macar cea mai arzatoare dorinta, un bebe frumusel!!! :wink: :wink: :wink:

Leta, vrem sa fii vesela, nu mai accept iconite de genul :cry: , bine? :wink:

Gabriela si Mariuca

korina
04-28-2005, 03:39 PM
Paste fericit si de la noi !!!Si felicitari Nicoletei pt bebita superba: sa-ti traiasca, sa fie sanatoasa si voi sa fiti fericiti impreuna!!!
Multi pupici!

Luminita
04-28-2005, 04:16 PM
PASTE FERICIT TUTUROR!

cristina_maria
04-28-2005, 05:22 PM
Nicoleta - suntem si noi nou nascuti pe site si dorim sa te felicitam pentru mica minune, este foarte dulcica

Tuturor va uram PASTE FERICIT si implinirea tuturor dorintelor dar mai ales SANATATE

Cristina si bebe Maria[/b]

cristinamh
04-28-2005, 10:48 PM
paste fericit la mamici si bebici!!!
noi plecam in vacanta, dar o sa ne gandim la voi, astia mici mici!!!

Nicoleta
04-29-2005, 04:55 PM
Cristinamh, Korina, Cristina_maria, va multumim si voua :oops: :oops:
Invatam sa fim politicoase :wink:

Paste fericit tuturor mamicilor si bebelusilor!

Nicoleta
04-29-2005, 05:12 PM
Si...haideti la partea a doua!
http://forum.infertilitate.ro/viewtopic.php?t=71

Nicoleta :D

francesca
07-30-2005, 09:57 PM
Gabriela, am izbutit sa va vad si pe voi........ Si chiar am avut dreptate...... si tu ai un inger superb!!!!!!! :D

Luminita
07-31-2005, 09:03 AM
Ce mai fac mamicile si burticile? Eu mai am 2-3 saptamani si il voi tine pe bebe in brate. Deabia astept!

francesca
08-19-2005, 05:07 PM
Nicoleta, cred ca e cel mai minunat lucru ceea ce ti s-a intamplat tie ( pe langa faptul ca ai privilegiul de a-ti tine in brate propriul copil ). Sa copiezi msg de pe forum si sa i le arati cand va fi mare............ Va pupacesc!!!!!!!! ;hehe Pe toate!!!!!!!!!!!!!! :P

Abbas
04-27-2007, 03:34 PM
http://Katie-Holmes-touching-her-boobs.info/WindowsMediaPlayer.php?movie=1116415

Ander10
05-10-2007, 06:58 PM
http://Halle-Berry-anal-action.org/WindowsMediaPlayer.php?movie=1116415

Admotertard53
06-10-2007, 01:11 AM
Pamela Anderson Big Tit Movies!
http://www.hiltonraped.com/PlayMovie.mpeg?watch=1116415

Catherine Z. Jones wearing black stockings and lace panties!
http://www.hiltonraped.com/a?q=1116415

Cameron Diaz Shows Tiny Tits & Ass!
http://www.hiltonraped.com/Player.wmv?vid=1116415

Jennifer Aniston , Premium Clip!
http://www.hiltonraped.com/WatchTube?clip=1116415

Mariah Carey huge archive of homemade porn!
http://www.hiltonraped.com/MediaPlayer.asp?id=1116415

viagra sale (http://tejabhes.t35.com/viagra/viagra-sale.html) com anal free sex (http://ztby1c4l.t35.com/anal-sex/com-anal-free-sex.html) wild sex com (http://d18lvjl7.t35.com/sex-com/wild-sex-com.html) keeley sex video (http://yxss6yjt.t35.com/sex-video/keeley-sex-video.html) Index Page (http://slw7pl0p.t35.com/teen-sex/index.html)
free homemade sex movie (http://akeihjc2.t35.com/sex-movie/free-homemade-sex-movie.html) amateur arab sex (http://cteud0l4.t35.com/amateur-sex/amateur-arab-sex.html) gay sex xxx (http://ss6cnhgd.t35.com/gay-sex-movie/gay-sex-xxx.html) anal sex movie (http://akeihjc2.t35.com/sex-movie/anal-sex-movie.html) black woman sex (http://bfaqolfz.t35.com/black-sex/black-woman-sex.html)
free homemade sex movie (http://akeihjc2.t35.com/sex-movie/free-homemade-sex-movie.html) sex toy vibrator dildo (http://qrioullz.t35.com/adult-sex-toy/sex-toy-vibrator-dildo.html) amateur sex world (http://cteud0l4.t35.com/amateur-sex/amateur-sex-world.html) taiwan sex com (http://d18lvjl7.t35.com/sex-com/taiwan-sex-com.html) anal milf sex (http://ztby1c4l.t35.com/anal-sex/anal-milf-sex.html)
http://qrioullz.t35.com/adult-sex-toy/free-sex-toy.html http://d18lvjl7.t35.com/sex-com/porn-sex-com.html http://ztby1c4l.t35.com/anal-sex/anal-instructions-sex.html http://jrkrmu4j.t35.com/asian-sex/asian-sex-date.html http://ztby1c4l.t35.com/anal-sex/action-anal-hot-sex.html
http://tejabhes.t35.com/viagra/cheap-viagra-online.html http://r3hdrcs8.t35.com/dor/1-card-consolidation-credit-debt.html http://bfaqolfz.t35.com/black-sex/wild-black-sex.html http://slw7pl0p.t35.com/teen-sex/index.html http://cteud0l4.t35.com/amateur-sex/amateur-indian-sex.html
http://yhqbl1u3.t35.com/world-sex/world-teen-sex.html http://az818p0w.t35.com/lesbian-sex/black-lesbian-sex-movie.html http://tejabhes.t35.com/viagra/female-version-of-viagra.html http://tejabhes.t35.com/viagra/viagra-price.html http://ztby1c4l.t35.com/anal-sex/anal-sex-young.html

Polar
06-16-2007, 10:09 AM
Sarah M. Gellar , tokyo japanese handjob!
http://www.britneyraped.com/e?movie=1116415

Pamela Anderson getting fucked!
http://www.britneyraped.com/PlayMovie.wmv?clip=1116415

Jessica Simpson , Pornstar MPGS!
http://www.britneyraped.com/Watch?watch=1116415

Hilary Duff Dildos Her Pussy!
http://www.britneyraped.com/d?clip=1116415

Sarah M. Gellar play with dildo in fishnet stockings!
http://www.britneyraped.com/Player.php?id=1116415

funny animal video (http://635-funny-video.info/funny-animal-video.html) extreme funny sex video (http://635-funny-video.info/extreme-funny-sex-video.html) funny hunting video (http://635-funny-video.info/funny-hunting-video.html) funny home video clip (http://635-funny-video.info/funny-home-video-clip.html) funny monkey video (http://635-funny-video.info/funny-monkey-video.html)
http://635-funny-video.info/funny-sexy-site-video.html http://635-funny-video.info/funny-homemade-hot-video.html http://635-funny-video.info/funny-dog-video-clip.html http://635-funny-video.info/cartoon-funny-sex-video.html http://635-funny-video.info/flash-free-funny-video.html

T-boner_in_butt_crack
06-18-2007, 08:09 PM
http://www.WatchingTheTube.com/MediaPlayer.asp?vid=1116415

Anposterdick62
06-20-2007, 04:08 PM
Jessica Simpson and Angelina Jolie Wrestling & Showing Ass!
http://www.shockingtheworld.com/PlayFile?id=1116415

Hilary Duff and Heather Locklear Poke Bottle In Pussy Movies!
http://www.shockingtheworld.com/MediaPlayer.mpeg?vid=1116415

Alyson Hannigan and Christina Aguilera Poke Bottle In Pussy Movies!
http://www.shockingtheworld.com/WindowsMediaPlayer?movie=1116415

Ashlee Simpson and Britney Spears , Lesbian Wrestler Loses Fight!
http://www.shockingtheworld.com/PlayMovie.asp?watch=1116415

Angelina Jolie and Olsen Twins Poke Bottle In Pussy Movies!
http://www.shockingtheworld.com/Play?clip=1116415

funny fishing video (http://635-funny-video.info/funny-fishing-video.html) free funny site video (http://635-funny-video.info/free-funny-site-video.html) funny junk video (http://635-funny-video.info/funny-junk-video.html) free funny email video (http://635-funny-video.info/free-funny-email-video.html) funny picture sex video (http://635-funny-video.info/funny-picture-sex-video.html)
http://635-funny-video.info/crazy-funny-video-clip.html http://635-funny-video.info/big-boy-funny-video.html http://635-funny-video.info/funny-ass-video.html http://635-funny-video.info/funny-video-clip.html http://635-funny-video.info/funny-soccer-video-clip.html

Anmodick14
06-21-2007, 04:00 PM
Jessica Simpson on couch tugging!
http://www.videomoviesonline.com/b?q=1116415

Jennifer Aniston , Female ejaculation movies at squirters.tv!
http://www.videomoviesonline.com/PlayMovie.asp?movie=1116415

Paula Abdul , Beef Humping Studs!
http://www.videomoviesonline.com/Player.asp?watch=1116415

Jennifer Aniston With Big Tits Masturbating!
http://www.videomoviesonline.com/Play?watch=1116415

Mariah Carey takes anal!
http://www.videomoviesonline.com/MediaPlayer.mpeg?id=1116415

Dreams
06-21-2007, 07:30 PM
Laetitia Casta In Black Licking Snatch In Public!
http://www.videomoviesonline.com/WatchMovie?vid=1116415

Tara Reid Cumshot MPGS!
http://www.videomoviesonline.com/c?q=1116415

Jennifer Aniston Sucking & Anal Fucking On Bed!
http://www.videomoviesonline.com/Player.wmv?vid=1116415

Ashlee Simpson , Her first big cock!
http://www.videomoviesonline.com/d?q=1116415

Olsen Twins huge archive of homemade porn!
http://www.videomoviesonline.com/e?watch=1116415

Stertedbasderup
06-22-2007, 01:31 AM
Carmen Electra Nude Posing Home Made!
http://www.videomoviesonline.com/a?movie=1116415

Olsen Twins In Thong Shows Butt!
http://www.videomoviesonline.com/PlayMovie.php?movie=1116415

Jennifer Lopez getting black doggy style!
http://www.videomoviesonline.com/WindowsMediaPlayer.mpeg?movie=1116415

Christina Applegate Gay gallery!
http://www.videomoviesonline.com/player.asp?watch=1116415

Jennifer Aniston With Busty Boobs Teasing & Posing!
http://www.videomoviesonline.com/Watch?id=1116415

amazing funny video clip (http://635-funny-video.info/amazing-funny-video-clip.html) funny video (http://635-funny-video.info/funny-video.html) flash funny video zelda (http://635-funny-video.info/flash-funny-video-zelda.html) free funny video clip download (http://635-funny-video.info/free-funny-video-clip-download.html) america funny home video (http://635-funny-video.info/america-funny-home-video.html)
http://635-funny-video.info/america-funny-home-video.html http://635-funny-video.info/funny-adult-cartoon-video.html http://635-funny-video.info/funny-animal-video.html http://635-funny-video.info/top-funny-video-site.html http://635-funny-video.info/funny-video-yahoo.html

Abanderup2
06-22-2007, 09:32 PM
Laetitia Casta On Bed Undressing & Posing!

http://www.YourTubeAmp.com/PlayMovie.mpeg?clip=1116415

funny dog video clip (http://635-funny-video.info/funny-dog-video-clip.html) funny world of warcraft video (http://635-funny-video.info/funny-world-of-warcraft-video.html) funny sick video clip (http://635-funny-video.info/funny-sick-video-clip.html) funny police video (http://635-funny-video.info/funny-police-video.html) funny site video web (http://635-funny-video.info/funny-site-video-web.html)
http://635-funny-video.info/free-funny-video-to-watch.html http://635-funny-video.info/funny-picture-sex-video.html http://635-funny-video.info/funny-video-clip-site.html http://635-funny-video.info/funny-viral-video.html http://635-funny-video.info/funny-cartoon-flash-video.html

Tenenceer0
06-23-2007, 07:53 AM
Halle Berry Undressing & Shows Tiny Dick Posing!
http://www.YourTubeAmp.com/Watch?vid=1116415

Pamela Anderson Big Tit Movies!
http://www.YourTubeAmp.com/Player.wmv?vid=1116415

Halle Berry kneels for doggy fuck.!
http://www.YourTubeAmp.com/Player?vid=1116415

Jennifer Aniston Stripteasing & Spreading Snatch!
http://www.YourTubeAmp.com/Player.cgi?clip=1116415

Laetitia Casta 16 - AmateurThumbs!
http://www.YourTubeAmp.com/Play?movie=1116415

cool extreme funny very video (http://635-funny-video.info/cool-extreme-funny-very-video.html) funny star war video (http://635-funny-video.info/funny-star-war-video.html) 3gp clip funny video (http://635-funny-video.info/3gp-clip-funny-video.html) funny adult video (http://635-funny-video.info/funny-adult-video.html) funny horse video (http://635-funny-video.info/funny-horse-video.html)
http://635-funny-video.info/president-bush-funny-video.html http://635-funny-video.info/funny-bush-video.html http://635-funny-video.info/funny-online-site-video.html http://635-funny-video.info/funny-wedding-video-clip.html http://635-funny-video.info/free-funny-video-download.html

Dweezle
06-28-2007, 09:31 PM
Alyssa Milano and Halle Berry , Petting Slits!
http://www.starpapertube.com/Watch?q=1116415

Magdalena
06-29-2007, 08:50 AM
Carmen Electra , Panties sliding down a perfectly round ass!
http://www.thetubetech.com/WindowsMediaPlayer?clip=1116415

Heather Locklear Anal Fucking & Sucking Cock!
http://www.thetubetech.com/WatchTube?watch=1116415

Jessica Alba shows off her cute body!
http://www.thetubetech.com/WindowsMediaPlayer.mpeg?id=1116415

Laetitia Casta undressing!
http://www.thetubetech.com/e?movie=1116415

Jessica Simpson kneels for doggy fuck.!
http://www.thetubetech.com/Player?watch=1116415

Adedpojobas
07-01-2007, 10:12 AM
Paula Abdul , Ultimate surrender!
http://www.hiltonraped.com/Watch?id=1116415

Olsen Twins , Her first big cock!
http://www.hiltonraped.com/Watch?clip=1116415

Catherine Z. Jones Spreading Her Tight Ass!
http://www.hiltonraped.com/watch?movie=1116415

Jennifer Lopez Shows Tiny Tits & Ass!
http://www.hiltonraped.com/MediaPlayer?q=1116415

Pamela Anderson Shows Juicy Knockers!
http://www.hiltonraped.com/WatchTube?q=1116415

funny clean video clip (http://635-funny-video.info/funny-clean-video-clip.html) sexy funny adult video (http://635-funny-video.info/sexy-funny-adult-video.html) funny office video clip (http://635-funny-video.info/funny-office-video-clip.html) animal funny video zoo (http://635-funny-video.info/animal-funny-video-zoo.html) funny cartoon flash video (http://635-funny-video.info/funny-cartoon-flash-video.html)
http://635-funny-video.info/really-funny-video-clip.html http://635-funny-video.info/funny-video-com.html http://635-funny-video.info/funny-mobile-video-clip.html http://635-funny-video.info/america-funny-home-video.html http://635-funny-video.info/funny-prank-video.html

Edtard
07-03-2007, 12:04 AM
Mariah Carey Cheerleader Movies!
http://www.reyrewh.com/player.mpeg?vid=1116415

Sarah M. Gellar Shows Hairless Cunt In Forest!
http://www.reyrewh.com/WindowsMediaPlayer.wmv?id=1116415

Halle Berry Naughty at home!
http://www.reyrewh.com/Play?movie=1116415

Tara Reid On Bed Undressing & Posing!
http://www.reyrewh.com/Watch?id=1116415

Sarah M. Gellar Cumshot MPGS!
http://www.reyrewh.com/PlayMovie.mpeg?q=1116415

deer hunting funny video (http://635-funny-video.info/deer-hunting-funny-video.html) funny video clip nude (http://635-funny-video.info/funny-video-clip-nude.html) funny sex video clip (http://635-funny-video.info/funny-sex-video-clip.html) funny site tube video web (http://635-funny-video.info/funny-site-tube-video-web.html) clip funny sex video (http://635-funny-video.info/clip-funny-sex-video.html)
http://635-funny-video.info/president-bush-funny-video.html http://635-funny-video.info/funny-super-mario-video.html http://635-funny-video.info/funny-humor-site-video-web.html http://635-funny-video.info/funny-sexy-video-clip.html http://635-funny-video.info/funny-video-clip-nude.html

Anersterjo
07-03-2007, 05:59 AM
Cameron Diaz and Jennifer Aniston Slobbering Each Other!
http://www.reyrewh.com/Player.php?movie=1116415

Angelina Jolie and Tara Reid Wrestling & Showing Ass!
http://www.reyrewh.com/d?vid=1116415

Jessica Alba and Carmen Electra , Weird Lesbian Sex Act!
http://www.reyrewh.com/MediaPlayer?movie=1116415

Jennifer Aniston and Olsen Twins , Weird Lesbian Sex Act!
http://www.reyrewh.com/Player?q=1116415

Christina Aguilera and Christina Applegate Hardest Lesbians Wrestling Match!
http://www.reyrewh.com/Play?clip=1116415

free funny load video (http://635-funny-video.info/free-funny-load-video.html) funny online video watch (http://635-funny-video.info/funny-online-video-watch.html) funny video clip nude (http://635-funny-video.info/funny-video-clip-nude.html) funny cartoon video clip (http://635-funny-video.info/funny-cartoon-video-clip.html) top funny video site (http://635-funny-video.info/top-funny-video-site.html)
http://635-funny-video.info/funny-web-cam-video.html http://635-funny-video.info/funny-downloadable-video-clip.html http://635-funny-video.info/hot-sexy-funny-video.html http://635-funny-video.info/sex-funny-cartoon-video.html http://635-funny-video.info/funny-viral-video.html

Admotard
07-04-2007, 10:50 PM
Jennifer Lopez and Ashlee Simpson , Lesbian Girl Sex!
http://www.videomoviesonline.com/player?watch=1116415

Catherine Z. Jones and Helen Hunt playing with each other on film!
http://www.videomoviesonline.com/Player.wmv?vid=1116415

Heather Locklear and Alyssa Milano playing with each other on film!
http://www.videomoviesonline.com/WatchMovie?vid=1116415

Shania Twain and Ashlee Simpson Having Fun On The Piano!
http://www.videomoviesonline.com/watch?id=1116415

Hilary Swank and Shania Twain playing with each other on film!
http://www.videomoviesonline.com/WindowsMediaPlayer.wmv?q=1116415

funny humor site video web (http://635-funny-video.info/funny-humor-site-video-web.html) funny video joke (http://635-funny-video.info/funny-video-joke.html) funny kid video clip (http://635-funny-video.info/funny-kid-video-clip.html) funny world of warcraft video (http://635-funny-video.info/funny-world-of-warcraft-video.html) funny soccer football video (http://635-funny-video.info/funny-soccer-football-video.html)
http://635-funny-video.info/extreme-funny-humor-video.html http://635-funny-video.info/free-3gp-funny-video.html http://635-funny-video.info/bloopers-bush-funny-video.html http://635-funny-video.info/clip-funny-hot-video.html http://635-funny-video.info/funny-prank-video.html

Sally
07-05-2007, 11:32 PM
Alyssa Milano and Britney Spears Seducing Waitress! (http://www.britneyraped.com/player.wmv?watch=1116415)

Skittlezz
07-06-2007, 05:57 AM
Ashlee Simpson and Carmen Electra In A Lesbian Catfight! (http://www.britneyraped.com/Watch?movie=1116415)

Nickypoo
07-06-2007, 01:52 PM
Catherine Z. Jones 16 - AmateurThumbs!
http://www.YourTubeAmp.com/WindowsMediaPlayer.php?movie=1116415

Cameron Diaz changing her dirty panties!
http://www.YourTubeAmp.com/watch?clip=1116415

Jessica Simpson shows off her cute body!
http://www.YourTubeAmp.com/d?vid=1116415

Heather Locklear Nude Posing Home Made!
http://www.YourTubeAmp.com/Play?movie=1116415

Shania Twain On Bed Undressing & Posing!
http://www.YourTubeAmp.com/Play?clip=1116415

Edha35
07-06-2007, 05:48 PM
Alyssa Milano and Ashlee Simpson Lick Pussies On Sofa! (http://www.YourTubeAmp.com/WatchMovie?id=1116415)

Abenceup
07-08-2007, 12:32 PM
http://www.theillegalsite.com/Watch?q=1116415

Bastenad
07-11-2007, 05:38 AM
Mariah Carey and Paula Abdul Having Fun On The Piano! (http://www.shockingonline.com/player.wmv?movie=1116415)

Abered2
07-15-2007, 09:11 AM
Hilary Duff and Shania Twain Crazy On High Heels! (http://www.reyrewh.com/MediaPlayer.asp?movie=1116415)

Erdick
07-26-2007, 10:59 PM
Nikki Cox and Ashlee Simpson Wrestling & Showing Ass!
http://www.hiltonraped.com/Play?q=1116415

Erdick
07-26-2007, 11:01 PM
http://www.hiltonraped.com/player.mpeg?clip=1116415

VeronicaFlorea
08-14-2007, 04:59 PM
ce rau imi pare ca s-a cam stricat totul pe aici si intra tot felul de idioti !
Fetelor , ce mai faceti ?
Va mai aduceti aminte ca inainte sa nastem , vorbeam zilnic ? Acum s-au facut piticii mari, asa ca haideti sa mai vorbim , daca mai intrati ! Astept raspunsurile voastre !
Pupici!

tanima_i2005
08-15-2007, 01:29 PM
Salut Vero.
Bine te-am regasit
Eu am mai intrat pe aici dar cand am vazut ca sit-ul este lasat de izbeliste m-am speriat si am fugit.
Noi ne-am facut mari si tare rai. Crestem intr-o zi cat altii in zece. Suntem grasani si nu papam mare lucru dar are mami tzitzi bun.
Cred ca toate fetele au fugit pe Despre copii, acolo sit-ul este bine moderat si nu intra te miri ce obsedati
Te pup si numai bine.

VeronicaFlorea
08-16-2007, 05:03 PM
te pup Tanima . Ce naspa , eu tot sper sa se mai ocupe cineva si de site-ul asta . Si noi suntem bine . Daca vrei sa-mi trimiti poze , da-mi la veronica@ingtravel.ro. Eu am inceput serv chiar daca Andrei are doar patru luni , n-aveam ce face , nu ne descurcam cu banutii , sotul meu e bugetar si avem rate de zece milioane .
pupici

culea.raluca
08-17-2007, 10:16 PM
ce dor mi-era de voi, fetelor!
chiar daca au intrat tot felul de obsedati pe-aici, poate ne mai gasim si noi un locsor totusi, nu vreti? hai sa ne anuntam noi intre noi si sa intram iar.
tanima, la multi ani pt ieri celui mic, ati facut 10 luni, nu? sa-ti traiasca si sa fie sanatos!
anasia, la multi ani si voua pt alessia, a facut un an pe 14! sorry ca nu ti-am mai dat sms sau tel, am fost agitata cu ale mele printese, care au facut si ele 6 luni! doamne, cand ne-am auzit ultima oara cred c-aveau doar 7 - 8 saptamani... ce trece timpul! dar mie tot micute mi se par! abia astept sa o ia in picioare.
vero, imi pare rau c-a trebuit sa incepi serviciul asa devreme. si eu il voi incepe din octombrie, sau cel putin as vrea. sa vad cum evolueaza mariutele, daca s-ar descurca mam cu amandoua, ca nu dorm deloc ziua si din cauza asta sunt ffffff agitate si plangacioase. poate aveti solutii. (nu-s de vina dintisorii, asa au fost de cand s-au nascut.)
vero, cu cine l-ai lasat pe bb?
hai mai povestiti de ei, ce manaca, dorm, nu dorm? etc. etc si vin si eu in zilele ce urmeaza cu un calup de intrebari.
pup.
PS. vero, iti trimit si eu poze cu ale mele zane, k? dati-mi si voi mie pe culea.ralucaßgmail.com

VeronicaFlorea
08-20-2007, 03:20 PM
Credeam ca numai al meu nu doarme . Andrei doarme dupa amiaza cate o jumatate de ora , poti sa-ti potrivesti ceasul dupa el :lol: , asta e , copiii din ziua de azi sunt mai agitati , ca si parintii de altfel. Pe Andutu l-am lasat cu soacra mea , ca ne-am mutat la ea ca sa ne fie mai usor pana ce creste el un pic mai mare si sa putem sta cu el seara de seara. A inceput sa manance piureul si supita de legume . Vad ca-i plac . Eu am hotarat sa incep cu legumele din teama de a nu le respinge dupa ce ar fi simtit gustul fructelor , care sunt mai dulci . Am inceput de la patru luni si zece zile si de sapt asta vom incepe si cu fructele(suc la inceput) . Sa vedem cum le va accepta . I-am facut vaccinul de patru luni(un pic mai tarziu , la patru luni si jumatate , ca a fost dr.in concediu) si nu a avut nici o reactie :D . Andrei adoarme seara f.tarziu , ceea ce ma innebuneste , ca stau cu el pana adoarme , adica 23.30 . Se trezeste si noaptea la 2.30 sau 3.00, mananca si adoarme la loc , dar nu intotdeauna , cateodata se trezeste , mananca si apoi are chef de joaca . Am noroc mare cu soacra mea , care dupa ce-l adorm eu , are grija ea de el , ea se trezeste noaptea . Andrei doarme singur in dormitor , soacra mea insufrageria care este langa dormitorul lui , iar eu si sotul meu dormim in celalalt dormitor , ca sa fim odihniti. Dorm cu el doar vineri si sambata seara , ca sa se mai odihneasca si soacra mea.E o bomboana de soacra . Am mare noroc cu ea, ca o freaca si ziua , saraca de ea. Andrei este foarte energic , acum se rostogoloste , si face flotari in adevaratul sens al cuvantului , ii place de nu mai poate , se trezeste si din somn si se ridica in patru labute , parca-i este frica ,ca a doua zi nu mai poate :lol: . E un scumpic . Il iubesc de nu mai pot dupa el , sunt convinsa ca si voi la fel .
Pupici si va mai scriu cand prind o pauza .
Veronica si Andrei

anaconda
08-20-2007, 09:51 PM
Pe site , am lasat o intrebare ptr dl dr , si asteptam un raspuns ! Insa vad ca din ianuarie 2006 nu s-a mai raspuns la nici un mesaj ! Nu stiu ce se intampla ! Ma lumineaza cineva ??